А такааа: Виж на кого от Нова ТВ се оказа гадже сладката близначка Алекс! (истината шашна всички - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/a-takaaa-vizh-na-kogo-ot-nova-tv-se-okaza-gadzhe-sladkata-bliznachka-aleks-istinata-shashna-vsichki-mnogo-snimki/50020 Goreshto.net
А такааа: Виж на кого от Нова ТВ се оказа гадже сладката близначка Алекс! (истината шашна всички - МНОГО СНИМКИ)

Близначките Алекс и Влади Димитрови ще се борят за оставането си в Къщата на Вип Брадър 2017!

Сладките близначки Алекс и Влади Димитрови успяха да си осигурят още няколко сигурни дни под покрива на Вип Брадър 2017. Само до елиминациите в понеделник обаче, когато те ще трябва да се борят за оставането си във формата. Заедно с Миглена Каканашева - Мегз, Антон Стефанов и шеф Петров. Припомняме, че Алекс и Влади бяха автоматично номинирани от Биг Брадър след мисията, която не успяха да изпълнят. А именно да останат неразкрити от останалите съквартиранти, когато се преструваха на един и същи човек - само на Алекс. Всъщност точно за сладката Алекс Димитрова ще говорим сега, тъй като се оказа, че смуглата сладкишка е сериозно обвързана именно с... човек от Нова телевизия. Става дума за 38-годишният Миро Димитров, видя първи Goreshto.net. Лицето му със сигурност ще ви се стори познато, защото той е участвал в редица от продукции и предавания на Нова телевизия. Миро почти е завършил НАТФИЗ, но се е отдал на телeвизията и рекламата. Гласът му озвучава редица радио и ТВ реклами, а е работил дейно в предавания като Лесни пари, На кафе, Семейни войни, Стани богат, Биг Брадър и прочие. Миро Димитров е разделен със съпругата си, от която има прекрасна дъщеричка. Явно въпреки младостта си Алекс Димитрова вече си има "доведено дете", тъй като щерката на Миро прекарва доста време с тях. Димитров обожава своята по-добра половинка от дуото Алекс и Влади като не спира да я подкрепя в мрежата. Може би вече на всички стана ясно как и откъде е дошъл изборът Алекс и Влади да влязат във Вип Брадър 2017. Признаваме, че двете са наистина уникални сладурани и талантливи певици. Но според болшинството от зрителите те не са чак толкова популярни, за да получат покана за Брадъра. "Е, сега вече стоплихме. Много ясно, че ще бъдат вътре, след като са се "сродили" с вътрешен човек от Нова телевизия. Връзките са всичко в тая страна. Нямаш ли ги, никой не те бръсне за слива", коментират потребители по форумите.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.