Шок: Преслава и Павел Лазаров обиждат нейни фенове в заведение! (стигна се до бой)

https://goreshto.net/goreshto/shok-preslava-i-pavel-lazarov-obizhdat-neyni-fenove-v-zavedenie-stigna-se-do-boy/50669 Goreshto.net
Шок: Преслава и Павел Лазаров обиждат нейни фенове в заведение! (стигна се до бой)

Павел на Преслава удари дъното, но и тя не му отстъпва!

Преслава и Павел Лазаров отвратиха очевидци в столичен бар. Шокът се разиграл миналата събота, на едно от участията на певицата. Това разкриха пред сайта Хотарена.нет свидетели на позора. Работата е там, че Лазаров отдавна е известен с избухливия си и деспотичен нрав. Той на няколко пъти вече се е нахвърлял на фенове на Преслава, обиждал ги е и заплашвал. Дори е налитал и на бой. Точно последното се случило в събота, когато почитателят на Преси - Христо Могилански се доближил до нея за снимка и автограф. Първа реагирала самата пайнерка, която буквално се изгаврила с момчето. "В хороскопа ти пише, че днес не ти е ден", подметнала иронично певицата, а половинката й Павел на секундата долетял и се нахвърлил върху Могилански и приятелите му. Компанията на Христо се опитала да се защити, но Лазаров бил бесен и почти неадекватен. Той крещял, обиждал и налитал с юмруци. А щом хората си тръгнали от заведението, той и Преслава ги преследвали навън. Припомняме как преди две години Лазаров наби фен на гаджето си, защото поискал да се снима с нея. Същото грубо поведение той имал и към бившите си Златка Райкова и Мария Цветкова. По всичко личи, че това ще изиграе лоша шега в кариерата на Преси, която и без това вече пее пред намалена публика. Доскорошните й последователи масово негодуват от новата й визия и я укоряват, че се е превърнала в кифла. Вече месеци наред те не могат да възприемат носа на Преслава и цялостното й излъчване, което се промени коренно. "Преди поне имаше излъчване и харизма, силни при това. А сега какво - безлична кукла, като всички останали, че и по-зле", коментират из мрежата. Е, носът на певицата вече не може да се промени. Но тя поне би могла да се опита да узапти мъжа си и да не го оставя да я резили пред всички.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.