Актрисата Теодора Духовникова изригна за коронавируса! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/aktrisata-teodora-duhovnikova-izrigna-za-koronavirusa-vizh-tuk/51165 Goreshto.net
Актрисата Теодора Духовникова изригна за коронавируса! (виж тук)

Актрисата Теодора Духовникова изригна по темата за коронавируса!

Чаровната актриса Теодора Духовникова взриви мрежата със становището си за разпространението на коронавируса у нас. Ето какво заяви тя, цитираме я без редакторска намеса:

"Аз, например, нищо не разбирам от вируси и щамове и дълбоко вярвам, че за две-три седмици няма да започна да разбирам повече, като почета малко Фейсбук и малко Гугъл.

Слушам специалистите и вярвам, че здравните организации по света са във връзка помежду си, знаят какво правят, какво говорят и за какво предупреждават. Не мога да разбера тези от нас, които се отнасят пренебрежително към ситуацията, сякаш Европа е налазена от епидемия с досадни въшки. Не искам да слушам и тези от нас, които всяват излишна паника, вещаят апокалиптични сценарии и мор. Не разбирам тези, които използват създалата се ситуация, за да генерират няколко лайка повече и тези, които проектират политическите си пристрастия върху всичко, което се случва в човешкия живот. Отвращават ме конспирациите по време на криза. Не мисля, че у нас нечий зъл, болен мозък тайно крои планове как да ни умори, как да “врътне кранчето” на културата у нас и да си разчисти сметките. Това, което се случва е неочаквана и неприятна ситуация за целия свят. Но също вярвам, че точно днес светът може да се справи повече от когато и да било с епидемии. Само трябва и ние малко да помогнем. Да не хленчим, да се лишим за малко, ако трябва, от някои неща, които обичаме да правим и да мислим не само за себе си и повече за другите. И да сме малко по-бодри и малко по-отговорни. Толкова. Или като казва любимата ми Иванка Курвоазие ...”в следващите три седмици може би ще стане страшно и не бива да забравяме, че каквото и да се случва в един момент то ще свърши и живота ще продължи. Колкото може да се подкрепяме и да се държиме що годе разумно. А после ще цъфнат пак дърветата и малко след това може би дори ще се ходи на море”.... Хайде и със ЗДРАВЕ!", заяви Теодора Духовникова. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.