Андрей Слабаков: Коронавирусът застрашава само умните хора! (взриви мрежата)

https://goreshto.net/balgariya/andrey-slabakov-koronavirusat-zastrashava-samo-umnite-hora-vzrivi-mrezhata/51163 Goreshto.net
Андрей Слабаков: Коронавирусът застрашава само умните хора! (взриви мрежата)

Андрей Слабаков отново показа острия си език и неподражаемо чувство за сарказъм!

Неподражаемо чувство за сарказъм и остър език показа режисьорът и настоящ евродепутат Андрей Слабаков. Причината е коронавируса и по-точно забраната на всички културни събития на затворено в страната. Разбира се, повечето българи са съгласни с решението на правителството, но има и такива - особено финансово засегнатите сред актьори и музиканти, които са твърдо против. Явно Слабаков иска да се присъедини към тях и да покаже съпричастност, защото написа следното: "Заплахата от коронавирус затвори театри, галерии, музеи и университети, но не и молове и кръчми. Явно заплахата е само за умни хора. Пет начина да се предпазим от коронавирус: 1. Вземете книга, отворете я и я гледайте тъпо 10 минути. 2. Напишете името си с възможно най-много правописни грешки. 3. Вярвайте на всичко, което гледате в новините и социалните мрежи. 4. Нямайте чувство за хумор. 5. Стимулирайте махмурлук. След всичко това вирусът ще влезе тихо, а когато се насити да ви гледа, ще си отиде, без да ви целува. P.S. И както казва Световната здравна организация: "Мийте си ръцете преди, по време и след!", в типичния си стил се произнесе Андрей Слабаков. Само малко по-рано той сподели и факта, че стои и се любува сам на изложба на мартенички - по обясними вече причини. "От десетина дни в Брюксел са отменени всички събития. В България - от вчера. Моят офис обаче все така е домакин на първомартенска изложба. За съжаление не се допускат посетители, така че си я гледам сам", заяви евродепутатът. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.