Анита Мейзер в ужас от клетвите по неин адрес (Силиконката отново плюе по България)

https://goreshto.net/balgariya/anita-meyzer-v-uzhas-ot-kletvite-po-nein-adres-silikonkata-otnovo-plyue-po-balgariya/51750 Goreshto.net
Анита Мейзер в ужас от клетвите по неин адрес (Силиконката отново плюе по България)

Анита Мейзер отново се зае да плюе по България от Лас Вегас

Страшни клетви и заплахи принудили скандалната силиконка Анита Мейзер да мине в нелегалност. По тази причина осъдената за смъртта на съпруга си Николай е прекъснала всякакви публични изяви в мрежата. Те бяха станали неизменна част от ежедневието на Мейзер през последната близо една година, откакто мадамата се пренесе в Лас Вегас след излежаване на присъдата си. Съвсем Доскоро Мейзер пълнеше социалните мрежи с видеа и снимки от свои пътешествия до различни екзотични дестинации. Много от постовете и са заливани с гневни писания, в които възмутени хора коментират поведението й и го определят като скандално. [caption id="attachment_19299" align="alignnone" width="365"] Снимка: Инстаграм[/caption] Според тях Анита трябвало да се смири, след като е отнела живота на съпруга си, вместо да се забавлява сякаш нещо не се е случило. А в някои от писанията имало откровени клетви към скандалната силиконка. Проклятията сериозно смутили Мейзер, тъй като тя била дълбоко вярваща и смятала, че лошата енергия на злобни хора може да се стовари върху главата й. Анита смятала, че е изкупила вината си, след като вече изтърпява присъдата си, която счита за напълно несправедлива. Според Мейзер заключването й в пандиза било заговор срещу нея на завистници, които злобеели срещу нея и постиженията й в конкурси за красота и младия й атрактивен съпруг, който я боготворял. Злосторниците действали в комбина с правоохранителните органи в България, съобщава силиконката. Мейзер споделяла с шепата американски приятели, че ако има ад на земята той се намира в родината й, а тя е минала през него. Заради това след всички изпитания и преживения кошмар в затвора й се полагало да живея добре и спокойно. Точно на това завидели злобарите и започнали да сипят клетви срещу нея. Още по-ожесточени те станали, след като в медиите се разпространила новината, че в живота на Мейзер има нов мъж. За него самата силиконка загасна в кратки видеа от разходки в района на Големия каньон и още няколко щата съседни на Невада, където е домът й, пише „България днес”. Мейзер се зарекла да не стъпва повече на родна земя и споделила, че най-много й липсва българското море, на чиито брег е домът й, в който със свински опашки бил удушен съпругът й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.