Антон Хекимян и председателят на СДС Румен Христов почетоха жертвите на комунизма и ДС

Румен Христов призова за категорична подкрепа на автентичния десен кандидат Антон Хекимян

https://goreshto.net/balgariya/anton-hekimyan-i-predsedatelyat-na-sds-rumen-hristov-pochetoha-zhertvite-na-komunizma-i-ds-2/119409 Goreshto.net
Антон Хекимян и председателят на СДС Румен Христов почетоха жертвите на комунизма и ДС

Румен Христов призова за категорична подкрепа на автентичния десен кандидат Антон Хекимян

Председателят на СДС Румен Христов и кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян почетоха жертвите на комунистическия режим на Черната стена в градинката на  НДК.

 

Румен Христов призова за категорична подкрепа на автентичния десен кандидат Антон Хекимян. Самият факт, че е тук, на Черната стена показва, че той има отношението към миналото, което означава, че има отношение и към бъдещето, заяви лидерът на СДС.

 

 

 

ГЕРБ СДС са показали през годините, че работят като изключително силни партньори, ще го направим и в тази кампания, каза Антон Хекимян. И като стана въпрос за миналото, нека припомним какво се случи в последните две години и половина с мнимата промяна, със спирането на работата в държавата! Всичко това не искаме да се повтори и на местно ниво. Аз съм гарант, че няма да го допуснем, разбира се и с подкрепата на СДС и на демократично мислещите хора в този град.

 

 

 

 

Цветя на мемориала поднесоха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ-СДС Антон Койчев, Миглена Горанова, Боян Стефанов, Стефан Марков, както и главният секретар на СДС Илия Лазаров.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.