Антон Хекимян и Татяна Георгиева от ГЕРБ-СДС зарадваха хората в златна възраст: Два нови пенсионерски клуба ще отворят в жк “Надежда” 1 и в кв. Требич

Над  100  представители на пенсионерските клубове в район "Надежда" честваха заедно 1 октомври - Денят на възрастните хора

https://goreshto.net/balgariya/anton-hekimyan-i-tatyana-georgieva-ot-gerb-sds-zaradvaha-horata-v-zlatna-vazrast-dva-novi-pensionerski-kluba-shte-otvoryat-v-zhk-nadezhda-1-i-v-kv-trebich-3/118397 Goreshto.net
Антон Хекимян и Татяна Георгиева от ГЕРБ-СДС зарадваха хората в златна възраст: Два нови пенсионерски клуба ще отворят в жк “Надежда” 1 и в кв. Требич

Над  100  представители на пенсионерските клубове в район "Надежда" честваха заедно 1 октомври - Денят на възрастните хора

Да споделят визията си за София като уютно, спокойно и сигурно място за хората в златна възраст, гости на пенсионерските клубове в район “Надежда” бяха  кандидатите на ПП ГЕРБ/СДС за кмет на град София Антон Хекимян и за общински съветници Георги Георгиев, Татяна Георгиева, Стефан Марков и Стойка Кръстева. 

Специален гост на тържеството бе и настоящият кмет на столицата Йорданка Фандъкова.

 

Освен много веселие, наздравици и пожелание за успех,  гостите аплодираха връчването на "Златна" монета за специални заслуги  на Елена Киселова, председател на клуб "Свобода". С вълнение, тя благодари за 14-годишното  сътрудничество  и подкрепата от страна на район "Надежда" през това време.

 

“За 16 години създадохме 3 пенсионерски клуба в район "Надежда",  в които членуват  над 200 члена.  Благодаря ви, че днес сте с нас! Използвам възможността да обявя, че сме предвидили  изграждането на  още два нови пенсионерски клуба -  в жк Надежда 1 и в кв. Требич, както и основен ремонт на съществуващия клуб  в жк Свобода.", обърна се към присъстващите Татяна Георгиева, председател на постоянната комисия за децата, младежта и спорта в СОС по време на тържеството.

 

“Честит празник, скъпи приятели от  район "Надежда"! Вие сте не само наш пример и  силна опора, но и едни от най-позитивните и зареждащи хора, с които общуваме. Ще продължим да работим в екип, за  да надграждаме постигнатото в социалния сектор. Нека подкрепим кандидатът за кмет на София Антон Хекимян и кандидатите за общински съветници от  силната листа на ГЕРБ/СДС в град София.", каза още Татяна Георгиева.

 

 

“Вече 14 години се чувствам сред приятели, когато гостувам на пенсионерските клубове в  "Надежда".  Вашата позитивна енергия дава сили на всички нас - хората, които работим за развитието на град София. В началото на нашето управление заложихме програма за създаване на  пенсионерски клубове и вече имаме над 24 клуба в град София. Вашият кмет инж. Димов заслужава подкрепата ви, защото е сред активните колеги, които развиват   мрежата от клубове на своя територия. Поздравявам инж. Димитър Димов, който е кметът,  направил най-много за своя  район. Адмирации и за Татяна Георгиева, която дейно подкрепяше районните кметове, за да реализират своите идеи.  Представям ви  Антон Хекимян, който се вписа в нашия екип от първия ден -   със своята  чувствителност към проблемите на хората и възможните решения за разрешаването им. Надявам се да го подкрепите на 29 октомври, защото аз го  подкрепям от сърце.", сподели столичният градоначалник Йорданка Фандъкова.

 

 

“Радвам се, че мога  да се запозная  с всеки от вас, за да бъда близо до вашите радости и грижи. Винаги съм бил близо до хората и се  надявам, че ще продължа да помагам  като развивам града.  Благодаря за топлите думи на г-жа  Йорданка Фандъкова.  Ще остана да работя за София!", приветства присъстващите и кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

 

 

"Много се радвам отново да бъда с вас ! С колегите, сме радработили нова Програма за подпомагане на пенсионерските клубове, в която да има възможност за финансиране на празници, тържества и  други социални дейности. Имаме "Надежда", защото имаме вас – хората на града. Нашата грижа за вас продължава, защото вие сте истинската ценност в нашата работа.", допълни настоящият председател на СОС Георги Георгиев.

 

Тържеството продължи с много танци и веселие, които направиха празникът по повод Денят на възрастните хора незабравим.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.