Апокалипсис! Озверели от глад пловдивчани разбиха бензиностанция за една баничка! Ексклузивни снимки и видео!

Управниците докараха българина до просешка тояга, чакат се гладни бунтове наесен

https://goreshto.net/balgariya/apokalipsis-ozvereli-ot-glad-plovdivchani-razbiha-benzinostanciya-za-edna-banichka-ekskluzivni-snimki-i-video-4/113115 Goreshto.net
Апокалипсис! Озверели от глад пловдивчани разбиха бензиностанция  за една баничка! Ексклузивни снимки и видео!

Управниците докараха българина до просешка тояга, чакат се гладни бунтове наесен

Ужасяваща гледка на разбита и опоскана бензиностанция ЕКО по магистралата за Пловдив стряска пътуващите към Южна България. Вандалите са строшили стъклените витрини и като гладни скакалци са обрали баничките, айряните и сухите пасти, разположени пред касите. Хранителните продукти и напитките са единственото, което крадците са задигнали, разказа полицай, дошъл на мястото на обира. Те са били толкова бързи, че са опразнили рафтовете за секунди и са офейкали преди да дойдат сотаджиите. Най-интересното е, че касата с парите е оставена непокътната, не са пипнати скъпите алкохолни напитки, нито баровските принадлежности за коли. Единственото, заради което хайдутите са потрошили обекта са лакомства от първа необходимост.

По думите на униформения, обирите от глад са зачестили драстично през последната година и стават все по-нагли. Посред бял ден оскотели нашенци трошат витрини на току що затворили закусвални, тъпчат в пазвите сирене и салам, дори имало куриозни случки да се задигат вече сервирани порции в ресторанти, когато клиентите са в тоалетната.

Докато управляващите ни уверяват как ще преборим бедността, народът стигна до там, че да си слага главата в торбата за кора яйца и кофичка кисело мляко, гневят се ченгетата, дошли на магистралата за да регистрират поредния грабеж. Ако вярваме на думите им, на есен като нищо ще пламнат гладни бунтове из цялата страна, защото ножът е опрял до кокал, а немотията е нетърпима.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.