България в екстаз: ТЕ ИДВАТ

https://goreshto.net/balgariya/balgariya-v-ekstaz-te-idvat/49186 Goreshto.net
България в екстаз: ТЕ ИДВАТ

"Дъ Офспринг" ще пеят в България!

На датата 6 юли тази година заедно с "Офспринг" на фестивала "София Рокс" музикалните почитатели ще могат да видят и чуят уникалните "30 секъндс ту марс" и "Мандо Диао". Билетите от днес вече вървят в мрежата на "Ивентим", научи Goreshto.net.

"Офспринг" са американска пънк банда, която се превръща в най-продаваната пънк група. Започват като гимназиална група, която има музикална мечта през далечната 1984 година. Създават девет самостоятелни албума, една компилация и цели три DVD-та, ни разкриват и във "Vesti.bg.

[caption id="attachment_3052" align="aligncenter" width="300"] "Офспринг" ще зарадва и България[/caption]

През 90-те год. групата възражда интереса към пънк музиката, а с парчето си "Pretty fly влизат във вечните класики на това десетилетие.

Към днешна дата формацията се състои от Декстър Холанд, Нуудълс, Пийт Парада и Грег К. Последния си албум групата издава през 2012 година, той е със заглавието "Days go by" и става отново много популярен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.