Бомба: Ето какви ги върши Лена Бориславова преди празниците!

https://goreshto.net/balgariya/bomba-eto-kakvi-gi-varshi-lena-borislavova-predi-praznicite/47377 Goreshto.net
Бомба: Ето какви ги върши Лена Бориславова преди празниците!

Лена Бориславова си вее байрака и пет пари не дава!

Симпатичната визия на Лена Бориславова липсва на много фенове на Продължаваме промяната. Знаем, че спряганата за любовница на бившия ни вече премиер – Кирил Петков се отказа от политиката още преди изборите като заяви, че не иска слухове и интриги да пречат на партията. Колко благородно…

Е, ние обаче в никакъв случай не бива да тъжим за Ленчето, още по-малко да се притесняваме какво ще прави тя сега. Като я гледаме, живот си живее и се къса са обикаля по коледни базари. Бориславова беше засичана на пазар няколко поредни вечери в центъра на столицата, където разглеждаше сергиите и си купуваше сувенири, играчки и всичко, което й грабне окото.

Тя обаче не се задоволява само с празнична София, а предпочита да се наслади и на западните украси, които са в пъти по-пищни от родните. Последно дясната ръка на Кирил Петков си вееше байрака в Брюж, който е същинска коледна приказка по това време на годината. Казано вкратце – Лена Бориславова явно си е надвила на масрафа и не й пречи да следва хобито си, а именно пътешествията.

Странното обаче е, че тези дни тя бе беше в компанията на годеника си Мирослав Иванов, което навежда на въпроса още ли са заедно двамата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.