Брутално: Виж кой нарече Румен Радев хрантутник, марионетка, случайник! (няма ли наказание за подобни обиди - виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/brutalno-vizh-koy-nareche-rumen-radev-hrantutnik-marionetka-sluchaynik-nyama-li-nakazanie-za-podobni-obidi-vizh-tuk/49930 Goreshto.net
Брутално: Виж кой нарече Румен Радев хрантутник, марионетка, случайник! (няма ли наказание за подобни обиди - виж тук)

Румен Радев много пъти е критикуван в медиите, но този път обидите са направо просташки!

Президент на България ли е Румен Радев или лукова глава?! Въпросът, разбира се, е риторичен. Както и следващият - няма ли определени санкции и наказания за хора, които петнят името на държавния глава, при това публично. Какъвто и да е, а той се справя чудесно с поста си, Румен Радев е президент и заслужава подобаващо отношение. Едно е да дуднеш на маса с компания и да си пиеш ракията, а съвсем друго да публикуваш просташки обиди в сайт. Четен от милиони.

Преди броени часове държавният глава беше наречен хрантутник, чехльо, марионетка, случайник, Румен - потника и какво ли още не. От собственика на сайта Пик - Недялко Недялков.

Последният има навика да плюе на килограм и да ръси обиди срещу мнозина. Преди време беше захапал здраво Слави Трифонов и не пускаше. Да, ама Слави Трифонов не е президент, не е институция. А ако това не уважаваме, къде сме тръгнали изобщо?! Потребители в мрежата изригнаха бесни срещу коментара на Недялко Недялков за Румен Радев, част от който ви предаваме сега. Цитираме автора точно, за да няма недоразумения и хър-мър след това. Ето го и текстът: "Обърканият човечец, титулуван по нелеп каприз на съдбата президент, продължава с умилителния пиар в стил "Идилии" на Петко Ю. Тодоров. Сега, през контролиран фейсбук на случаен гражданин, пробутал в медиите уж папарашки фотос как пазарува в кварталния магазин с жена си Деси Радева - без охрана, без привилегии. Човек от народа. Това е втора серия след "босата" снимка със сирачетата. Тресе го явно дебела скука и се чуди как да си уплътнява времето - и без това попадна на "Дондуков" изненадващо и за самия него. За близо половин година на поста не е свършил едно полезно дело, не е изказал една смислена идея, няма никакви международни изяви или контакти (по тази линия е напълно обезличен от Борисов)...виси в резиденцията и варди фустата на любимата. Докато бившата му пък устройва публични панаири и го кепази пред СЕМ, че говорел по телевизията за общия им син?! Напълно безполезен фигурант, мъж на жена си, хрантутник, марионетка на свръхамбициозната си съпруга, която впрочем вече е по-прочута от него".... Има и послепис, но няма да отделяме чак толкова внимание. Мисълта е съвсем друга. Няма държава, в която така свободно медиите да плюят по президентите си. Подобно на пияни каруцари в селски хоремаг. Там има правила и санкции. А у нас?!... [caption id="attachment_9197" align="aligncenter" width="600"] Словоохотливият Недялко Недялков[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.