Чаровна участничка от „Фермата“ сбъдна мерака си: Получи български паспорт!

https://goreshto.net/balgariya/charovna-uchastnichka-ot-fermata-sbadna-meraka-si-poluchi-balgarski-pasport/54617 Goreshto.net
Чаровна участничка от „Фермата“ сбъдна мерака си: Получи български паспорт!

Чаровна участничка от последния сезон на „Фермата“ сбъдна желанието си

Тя вече има български паспорт  и българска лична карта. За придобивката се похвали самата бесарабска българка Лилия Семкова.След повече от пет години чакане тя получи мечтания дар точно по време на Страстната седмица, преди светлия християнски празник Възкресение Христова.

„Преди Великден сбъднах мечтата си. Станах официално българка не само в душата си, но и по документи. Това е добър знак, че точно преди този светъл християнски празник получих дълго мечтаните документи“,радостна е Лилия Семкова.

Още като една от участничките в  четвъртия сезон на селскостопанското шоу „Фермата“ бесарабския славей сподели, че иска да стане официално българска гражданка, но процедурата е твърде тромава.

Сега, след като процесът, продължил години, най-после е дал мечтаните от певицата резултати, тя с удоволствие се кефи на своята „нова идентичност“.

Лилия Семкова сподели за още една радостта новина за себе си. Тя упорито работи по първия си самостоятелен албум.Певицата скоро ще замине за Северна Македония, където ще подготви две нови песни. А точно на Деня на детето взима участие в „Прилеп фест“, международен фестивал.

Певицата с кристален глас, която пее автентични народни песни, пристига през 2015 година у нас. За да участва в конкурса „България търси талант“ и остава завинаги тук, в прародината си, както я нарича.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.