Черна прокоба! Точно две години след Хамстера, отново през август си отиде и Трактора! Ексклузивни снимки от мястото на екзекуцията!

https://goreshto.net/balgariya/cherna-prokoba-tochno-dve-godini-sled-hamstera-otnovo-prez-avgust-si-otide-i-traktora-ekskluzivni-snimki-ot-myastoto-na-ekzekuciyata-4/114930 Goreshto.net
Черна прокоба! Точно две години след Хамстера, отново през август си отиде и Трактора! Ексклузивни снимки от мястото на екзекуцията!

Осмият месец се оказа фатален за “Лев Инс”. Трима гардове и един шофьор не успяха да спасят Алексей. Ще последва ли групировката съдбата на ВИС и “Мултигруп”? 

Кървав месец се оказа август за бившата барета Алексей Петров и хората от най-тясното му обкръжение. Убийството на Трактора се случва точно две години след смъртта на дясната му ръка - Антон Петров, по прякор Хамстера.

Набеждаваният за изпълнител на мокри поръчки силовак издъхна през осмия месец на 2021 г. след фатален офроуд дрифт в планината. Тогава мощният му джип се преобърна в бездната, отнасяйки го в един по-добър свят.

По ирония на съдбата, пак през август и отново в планината, с няколко изстрела бе ликвидиран самият Алексей Петров, който повлече към смъртта и тенис треньорка и служител на “Лев Инс”, с която бил излязъл на редовния си поход из Витоша. Въпреки, че се е движел с трима охранители и шофьор, пред лицето на смъртта Петров остава сам, без да броим дамата до него.

Избиват ли по списък хората на “Лев Инс”, с право се питат в ъндърграунда. Още през 2021 г. се заговори, че кончината на Хамстера не е фатален инцидент, а перфектно планирано убийство. Според едни версии, инсценировката с отказалите спирачки била дело на конкурент от подземния свят.

Друга мълва, която никоя медия не посмя да напише гласеше, че Тони е ликвидиран по поръчка на самия Алексей, тъй като той знаел всичките му мръсни тайни и ставал все по-неудобен за политическите проекти на господаря си. Вярващите в тази хипотеза се чудят да не би пък близки до бандита да имат пръст в разстрела на Алексей, предвид знаковите съвпадения в месеца и мястото на смъртта им.

Догадки предизвиква и застреляната спътница на Петров. Вече се прокрадват коментари, че убиецът се е надявал Трактора да е бил в планината с втората си жена и така наведнъж да ликвидира и двамата формални собственици на застрахователната фирма. Журналистката Емилия Милчева коментира във фейсбук така: “Струва ми се, че за да се опитат да ликвидират и жената, която държеше бизнеса на Алексей Петров, и е най-близкият му човек, значи искат да ликвидират бизнеса му и някой нещо да си вземе... обаче не е била тя до него, версиите тепърва валят”. 

Сега “Лев Инс” отива в нежните ръце на останалата жива жена. Дялове обаче имат и израелските партньори на Алексей, които вече са резервирали полет за България, ако вярваме на информаторите си. Пред компанията има два пътя - да стане 100% израелска собственост и да се ребрандира, с надежда лошото й име да си отиде заедно със смъртта на основателя й. Друг вариант е бизнесът да бъде разпарчетосан и продаден на останалите големи играчи в бранша, и така поредната легенда от силовото минало на България да бъде окончателно погребана.

Снимки: Телеграф

Източник: crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.