Читатели бият тревога: Майката на актьора-футболист Кристиян Милатинов тероризира съседи и живее като клошарка

Бившата тръпка на Мария Игнатова е оставил майка си да живее сред боклуци и котешка урина

https://goreshto.net/balgariya/chitateli-biyat-trevoga-maykata-na-aktyora-futbolist-kristiyan-milatinov-terorizira-sasedi-i-zhivee-kato-klosharka/53184 Goreshto.net
Читатели бият тревога: Майката на актьора-футболист Кристиян Милатинов тероризира съседи и живее като клошарка

Бившата тръпка на Мария Игнатова е оставил майка си да живее сред боклуци и котешка урина

Докато един от най-младите секссимволи на родното кино, актьорът Кристиян Милатинов трупа слава в Испания, родната му майка затъва забравена сред купища боклуци и животински изпражнения във ведомствената си квартира в столичния жк. “Дружба”. Нещо повече, възрастната и видимо не добре психически жена подлага съседите си на ежедневен тормоз, под безразличния поглед на държавата.

За това алармираха наши читатели, чийто живот се е превърнал в истински ад, откакто майката на Милатинов се нанесла на последния етаж в жилищния блок. Старата госпожа ежедневно мъкнела тонове боклуци от околните контейнери, които складирала под формата на огромни, смърдящи купчини на етажната площадка пред дома си. Щом пространството се запълнело с нечистотии, тя слизала на долните етажи и там разполагала чували с хранителни отпадъци, въшливи матраци, проядени столове, мухлясали дрипи и всякакви други гадости, за които речта е бедна да бъдат описани. Често г-жа Милатинова крадяла пазарски колички от близкия хипермаркет и с тях преграждала и без друго тясното пространство пред дома си.

Меко казано неадекватното й поведение и свадлив нрав изправили на нокти съкооператорите й, повечето от които бивши военни и настоящи служители на МО. Хората многократно опитвали с добро да принудят изперкалата си комшийка да разчисти сметището, дори сформирали доброволни отряди, които изнесли чувалите с нечистотии в кошовете пред блока. Уви, това допълнително влошило положението. Майката на Милатинов с още по-голямо ожесточение започнала да нанася мръсотия и смрад във входа. В нощните часове тя шетала по етажите и заливала с животински фекалии вратите на комшиите, дръзнали да озаптят лудостта й. Редовно живущите под пагон намирали дръжките на вратите си омазани в л*йна, а случайно оставените на прага обувки - потънали в котешка пикоч.

Многократните им жалби до полицията, общината, министерството на отбраната и дори до психодиспансера оставали като глас в пустиня. Униформените вдигали рамене всеки път щом бъдели повикани от изплашени съседи след поредния скандал. Живущите с право се страхували да не се повтори трагедията със застреляния психолог Иван Владимиров-Нав, който преди месец падна жертва на психично болния си и агресивен комшия.

Майката на Кристиян Милатинов, който освен като любовник на Мария Игнатова доби слава и с участието си в продукцията “Полицаите от края на града”, живеела в тотална изолация, далеч от близки и роднини. За нея се знаело, че е археолог по професия, с два развода зад гърба си и преди 5 години се била  самонастанила във ведомствения апартамент на един от бившите си съпрузи. Въпреки натрапчивите признаци на душевно разстройство, държавата не разполагала с механизми за принудителното й освидетелстване и въдворяване в психиатрия, жалват се комшии. Никой от роднините й не припарвал до дома на старата дама. Прочутият й син видимо също нехаел за ада, в който живее майка му.

 

Като даваме думата и на други пострадали да разкажат за драмите с родителката на сексапилния актьор, оставаме в очакване институциите да си свършат работата докато не е станало прекалено късно.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.