Делян Пеевски, съпредседател на ПГ на ДПС от Шумен: Дойдох при вас за да ви чуя. Бъдете спокойни и уверени и ще имаме добри резултати на изборите в неделя

https://goreshto.net/balgariya/delyan-peevski-sapredsedatel-na-pg-na-dps-ot-shumen-doydoh-pri-vas-za-da-vi-chuya-badete-spokoyni-i-uvereni-i-shte-imame-dobri-rezultati-na-izborite-v-nedelya-2/119445 Goreshto.net
Делян Пеевски, съпредседател на ПГ на ДПС от Шумен: Дойдох при вас за да ви чуя. Бъдете спокойни и уверени и ще имаме добри резултати на изборите в неделя

Дойдох при вас, за да ви чуя. За нас е важно да знаем от каква подкрепа имате нужда, за да се развиват общините ви и хората да са доволни.

С тези думи се обърна към кандидатите за кметове и общински съветници от областите Шумен, Варна, Силистра и Добрич съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски. Срещата се проведе в предизборния щаб на ДПС в Шумен.

Делян Пеевски пое ангажимент към представителите в местната власт да им даде мощна подкрепа за реализацията на политики и стратегии, които ще помогнат на икономическото и социално развитие на регионите им.

За да има видими резултати от работата на представителите на ДПС и връзката с централната власт, присъствието на партията в общините трябва да е много силно и всички да бъдат много активни, за да могат да помагат на избирателите ни, напомни Пеевски на кандидатите за кметове и общински съветници.

Той призова към нетърпимост и нулева толерантност към опитите за противопоставяне и нечестните похвати в предизборната кампания.

С насилие нищо вече няма да се случва в тази държава. Бъдете спокойни и уверени и ще имаме резултати. Може да е по трудния начин, но ще ги имаме, увери ги Пеевски.

В разговора с Делян Пеевски участваха кметовете на област Шумен, Силистра и Добрич, община Венец - Нехрибан Ахмедова, община Върбица - инж. Мердин Байрям, община Каолиново - Нида Ахмедов , община Каспичан - Зелиха Марем, община Никола Козлево - Исмаил Недрет, община Нови пазар - Айсел Руфад, община Велики Преслав - Христо Кюркчиев, община Хитрино – Емин Шакир, Смядово - Гинка Йорданова, община Шумен - Сунай Садък, кандидат за кметовете на община Дулово - Невхис Мустафа, община Главиница - Наждет Джевдет, Сезгин Галиб водач на листа на ДПС в Дулово, областният на ДПС Добрич Ердинч Хаджиев, кандидат кмета на община Крушари Илхан Мюстеджеб.

Да подкрепят кандидатите за местна власт пристихнаха и и зам.-председателят на НС Филиз Хюсменова,народните представители Хамид Хамид, д-р Джевдет Чакъров, Гюнер Ахмед, Ертен Анисова.

 

Съпредседателят на ПГ на ДПС посети храма “Свети три светители” и емблематичната Томбул джамия в Шумен.

Източник: blitz.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.