Диляна Попова побесня: Гади ми се от вас, нещастници! (ВИЖ ТУК)

Диляна Попова не издържа и изказа мнението си!

https://goreshto.net/balgariya/dilyana-popova-pobesnya-gadi-mi-se-ot-vas-neshtastnici-vizh-tuk/116230 Goreshto.net
Диляна Попова побесня: Гади ми се от вас, нещастници! (ВИЖ ТУК)

Диляна Попова не издържа и изказа мнението си!

Красивата Диляна Попова показа, че не е просто едно симетрично хубаво лице и перфектно тяло, а човек, който мисли и се вълнува от това, което се случва около него. В момента основната тема, по-скоро поредният гигантски кошмар в страната ни, са наводненията по Южното Черноморие, отнели вече няколко човешки живота.

За разрушенията и щетите няма дори да коментираме - те са за милиони левове, които не се знае кой и как ще изплати. Всъщност, знае се - никой и никак. Както обикновено.

Точно това разгневи Попова до крайност и манекенката избухна публично. Не сме я виждали да прави това досега, не и с такава ярост, но красавицата вече отказва да търпи и да мълчи. Тя директно обвини политиците за трагедията на морето и заяви, че това е резултатът от десетилетия на кражби, корупция, затваряне на очите и нищоправене.

"Гледам снимките, слушам новините и не мога да сдържа плача си. Но не мога да сдържа и гнева, възмущението, отвращението си към нещото, наречено политическа класа у нас. И с цялата си наглост, с това, че не са си мърдали пръста за друго, освен да крадат, сега ще говорят, че никой нямал вина, природата била виновна. Омерзена съм. Гнус ме е от вас", не издържа Диляна Попова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.