До МВР и ДАНС: Нова скрита камера улови ченгета да делят плячка в евро на ГКПП „Кулата” (БРУТАЛНО ВИДЕО)

https://goreshto.net/balgariya/do-mvr-i-dans-nova-skrita-kamera-ulovi-chengeta-da-delyat-plyachka-v-evro-na-gkpp-kulata-brutalno-video/133663 Goreshto.net
До МВР и ДАНС: Нова скрита камера улови ченгета да делят плячка в евро на ГКПП „Кулата” (БРУТАЛНО ВИДЕО)

Разследването на корупцията сред „Гранична полиция” на ГКПП „Кулата” продължава. Първият клип беше публикуван на 9 май 2024 г. Видеото, което дълбоко разтърси МВР и граничните пунктове, е заснето на 25 април миналата година. Вторият клип, който ви показваме, е заснет тайно на 2 юни миналата година.

Това видео разкрива нови участници в униформа, които МВР, ДАНС и прокуратурата трябва да проверят кои са и какво точно делят помежду си. Възниква и още един основен въпрос – дали директорът на РД „Гранична полиция” – Смолян, Ивайло Стоянов (Иво Бебето), е наясно със зверската корупция на границата ни?

В клипа ясно се чуват реплики като „Мая”, „даде ми едно 20”, „Ламбре”, „Пъшева” (вероятно Лилия Иванова Пъшева, собственичка на фирма „Юлием-6” ЕООД, която има търговски обект на границата). Един от униформените говори по телефона, а след приключване на разговора броячът на пари пита: „Колко човека сме?”, на което колегата му по корупция отговаря „Осем”.

Следва лек спор за „10”, при който колегата с телефона уточнява, че са ги разделили, защото „платихме на Наско”.

Около 11-ата минута от записа се появява нов „герой”, с който започва ново разпределение: „за теб, на изхода, на Боби и Йоан – трябва да са по 20. На четиримата и на мен – по 5”, уточнява разпределящия банкнотите.

Накрая се допълва, че „има още 7-8 буса”, на което колегата отвръща: „Най-малко, най-малко…”.

 

Гледайте видеото:

Източник: narod.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.