Докато хората мизерстват, депутатите взимат баснословни заплати, за да… си ровят в носа

Не спря да си рови в носа в търсене на „ключа към сглобката“

https://goreshto.net/balgariya/dokato-horata-mizerstvat-deputatite-vzimat-basnoslovni-zaplati-za-da-si-rovyat-v-nosa/123890 Goreshto.net
Докато хората мизерстват, депутатите взимат баснословни заплати, за да… си ровят в носа

Не спря да си рови в носа в търсене на „ключа към сглобката“

Зрителите на БНТ имаха възможността да се „насладят на уникален спектакъл“ по време на парламентарното заседание във вторник. Никому неизвестният народен представител от ГЕРБ-СДС Андрей Рунчев стоя близо половин минута в кадър, бъркайки си в носа с всички възможни пръсти, най-вече средните разбира се.

 

След голямото ровене и човъркане, народният представител все пак успя да извади засъхнал секрет – истинско произведение на изкуството, а операторите и режисьорите бяха толкоз „впечатлени“ от случващото се, че излъчиха целия спектакъл, оставяйки Рунчев да се вихри в ефир.

 

Едва ли за някого е изненада, че сценката породи лавина от коментари в социалните мрежи – от по-политически ангажирани като „Сигурно търси ключа към сглобката“, до „Сигурно си е дал сополите на концесия на Дънди Прешъс“.

 

От началото на присъствието му в Народното събрание, Рунчев не е запомнен с нищо друго, освен със скорошното вадене на златен секрет от носа му. Бургаският политик бе директор на общинското предприятие „Транспорт“ е народен представител за втори пореден път.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.