Доносникът Емил Джасим знае ли, че Васил Терзиев е от Пловдив?

https://goreshto.net/balgariya/donosnikat-emil-dzhasim-znae-li-che-vasil-terziev-e-ot-plovdiv-2/119538 Goreshto.net
Доносникът Емил Джасим знае ли, че Васил Терзиев е от Пловдив?

Васил Терзиев-старши, дядото на кандидата за кмет на „Промяната“ в София се преселва от Пловдив в София и получава апартамент на пъпа на София- жилищната сграда „Светлина“ на ул. „Ген. Гурко“ в София, която е построена за настаняване на висшите служители на Държавна сигурност през 50-те. Същата сграда, която грейна в червено със сърп и чук и надпис „Дом Терзиеви, честит 9 септември!“

Между 1952 и 1976 г. той е бил е началник на Трето управление – военно контраразузнаване. От 19 септември 1959 г. е генерал-майор, а от 1971 до 1990 г. е член на Централната контролно-ревизионна комисия на ЦК на БКП. Бащата на Терзиев е работил в Първо главно управление.

 

Сграда „Светлина“ на МВР е построена през 50-те години на миналия век за настаняване на висши служители на службите за сигурност. Сградата е построена на мястото на терени на гимнастическото дружество, съществувало преди 1944 г. Апартаментите са изключително просторни и луксозни - над 150 кв. м.

На този фон Емил Джасим, който беше уволнен от ръководството на ДБ заради доноснически скандал в социалните мрежи, се опитва да обижда Антон Хекимян по местожителство, заявявайки, че той няма място в София. Освен това намесва и възрастната майка на журналиста, която наскоро остана вдовица.

Изглежда дори изгонените от ДБ нямат никакъв срам и свян дори пред собствените си избиратели. И, като сме тръгнали да говорим за майките на кандидатите за кметове на София-какво мислят в „Промяната“ за роднинската връзка на майката на Васил Терзиев със знаменития комунистически тартор Петър Младенов. Впрочем- роднините на Васил Терзиев по майчина линия са във Видин.  

Ето и грозният пост на жлъчният Джасим, който се крие и зад няколко анонимни меме страници:  

„Гледах дебата между следващия кмет на София Васил Терзиев и Малкия Бареков снощи по Нова ТВ и ме впечатлиха три неща - наглостта на Хекимян, след като издигналата го партия управлява моя роден град абсолютно безобразно, наглостта за пореден път да обяви, че 7-месечното правителство на Кирил Петков е "виновно" за съсипания от 18-годишно управление на ГЕРБ наш роден град и безкрайната му наглост как се бил разхождал в София и къде щял да води гостите му, които са туристи...

Антоне, ние сме родени тук.

Ти от нашия град си виждал в добрия случай пътя от прозореца на колата, докато си пътувал от спалнята си до бТВ, където си задавал нааааааааай-трудните въпроси на Борисов, ама най-невиждано трудните.

Ти в тоя град извън центъра винаги ползваш навигация, а ние сме го обиколили с градския транспорт още като деца.

Нямаш представа какво значи човек да гони последен рейс, защото гаджето живее на Военна болница, а той се прибира в Младост. 

Не знаеш, защото София за теб е спалня и работа, а за нас е дом.

За теб кандидатурата за кмет на София е поставен ултиматум, че независимо дали ще се кандидатираш или не, след един час няма да си шеф на новините, а не защото милееш за града ни.

Не знаеш, защото мама Златка (да ти е жива и здрава) живее другаде, чака те другаде и не понася София.

И за детските градини млъкни, моля те, защото не само нямаш деца, ами и на роднините ти децата не са в София, нито на приятелите ти...

Няма как след 18 години провал и корупция някой да ти повярва, че ТОЯ ПЪТ, АМА ТОЧНО ТОЯ ПЪТ ще стане работата.

Източник: tribune.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.