Дори не сте предполагали, че може да изскочи такава гнусотия от кафемашина (СНИМКА)

Старозагорци са вдигнали ръце

https://goreshto.net/balgariya/dori-ne-ste-predpolagali-che-mozhe-da-izskochi-takava-gnusotiya-ot-kafemashina-snimka/114115 Goreshto.net
Дори не сте предполагали, че може да изскочи такава гнусотия от кафемашина (СНИМКА)

Старозагорци са вдигнали ръце

Жителите на Градът под липите коментират, че в парка е пълно с мравки и е съвсем очаквано насекомите да плъзнат по кафемашината

 

Оказва се, че разположената в старозагорския скейт парк кафе машина, се е превърнала в уютен дом за насекоми.

 

За кафеавтомат, окупиран от мравки, алармира Калина Митева. Тя отбелязва, че за нейно огромно съжаление е забелязала пълзящите твари едва, след като си е пуснала ароматната напитка. В погнусата си обаче хвърлила кафето, преди да се сети да направи снимка.

 

За сметка на това дамата е заснела кафемашината, по която ясно се виждат тварите, които очевидно се чувстват като у дома си на капачето на автомата.

Росица Динева пък написа в коментар, че РЗИ все пак трябва да поработят малко, тъй като тази мръсотия е недопустима и допълва, че трябва да си напишат вредни.

Тодор Радков пък добавя, че и той е имал същото преживяване. Освен това старозагорци подчертават, че всички кафеавтомати в парка, са бъкани с мравки.

 

Разбира се не липсваха и майтапчийски коментари от рода на този, че причината в това е, че не ги пълнят с бира. Други пък не пропускат да отбележат, че вече е на мода да се хапват насекоми и дори подчертава, че би трябвало това кафе да се таксува по-скъпо.

Не липсват и бисери от рода на „Напръскайте я с Райд“.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.