ДС „отгледа“ 864 кредитни милионера с помощ на агенти от БНБ

https://goreshto.net/balgariya/ds-otgleda-864-kreditni-milionera-s-pomosht-na-agenti-ot-bnb/47308 Goreshto.net
ДС „отгледа“ 864 кредитни милионера с помощ на агенти от БНБ

Луканов изрича думите „другари, назначаваме ви за милионери!“, за които свидетелства известният фараон Иво Недялков през 2011-та в интервю за медиите. Той е бос на пирамидата Ийст Уест Интернешънъл Груп.

Преди 89-та той е бил в Комсомола и твърди, че е участвал в среща в превратната година. На нея присъствали повече от 200 дейци заедно с Луканов. Тя е проведена в Българската стопанска индустриална асоциация на улица Раковски 134.

Според фараона тогава Луканов им разкрил решението на правителството да бъдат финансирани определени фирми от държавните банки. Смятало се е, че са подбрани кадри, на които може да се разчита и да свършат работата. Това е схемата, по която се появяват първите частни милионери у нас след прехода. По-късно се разбира, че повечето от тях имат тесни връзки с Държавна сигурност или военното разузнаване.

7 години след това „другарите“ ще въртят космическите 2 700 милиона лева, които се равнява днес приблизително на над 25 000 милиона лева. Разбира се следва плануваното „необслужване“  на кредитите, за което никой няма да понесе отговорност в последствие.

В същото време е и бумът на частните банки и разбра се финансовите пирамиди, в които безследно изчезват милиони от спестяванията на хората.

Източник: narod.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.