Ексдепутатът Юлияна Дончева-Недкова: Цялата данъчна политика се крепи на малкия бизнес, който не получава помощ отникъде

Бе на косъм да стане градоначалник на Велико Търново

https://goreshto.net/balgariya/eksdeputatat-yuliyana-doncheva-nedkova-cyalata-danachna-politika-se-krepi-na-malkiya-biznes-koyto-ne-poluchava-pomosht-otnikade/112322 Goreshto.net
Ексдепутатът Юлияна Дончева-Недкова: Цялата данъчна политика се крепи на малкия бизнес, който не получава помощ отникъде

Бе на косъм да стане градоначалник на Велико Търново

Кариерата на красавицата Юлияна Дончева е богата и пъстра. След като през 2001 г. спечели титлата „Мисис България“, тя предпочете да се реализира в политиката, вместо да се разкарва по модните подиуми.

 

Бе избрана за депутат в 39-то НС от групата на НДСВ и като такава бе определена от редица женски издания за модна законодателка на парламента. Преди няколко години се кандидатира за кмет на Велико Търново и бе на косъм от победата. Свикнала е да върши няколко неща едновременно.

 

Омъжена е за ММА боеца Станислав Недков-Стъки, а синът им носи името на баща си – Станислав. Красивата брюнетка посрещна рождения си ден тази година в компанията на семейството и приятелите си. 25 юни е специална дата за нея, тъй като освен рождения й ден, отбелязва и 13 години от брака й със спортиста.

 

Пожелава си да довърши нещата, с които се е захванала и разбира се здраве – за нея и близките й. Тъй като е изключително дейна, иска всичко да се развива успешно. Ситуацията в страната е доста непредвидима за хора като нея, които не са на заплата, тъй като хабят голяма част от енергията си.

 

Към момента отново се занимава с няколко дейности – представител е на няколко италиански марки дрехи за страната ни, освен това със съпруга й са разработили бранд за здравословни храни – за вегани, спортисти, хора, държащи на здравето си… Все още ги няма на пазара, но и това ще стане, защото иска хората да се научат да се хранят здравословно, особено децата. Обмисля пускането на безглутенови вафли, протеинови блокчета, кето шоколади, бонбони, в които не се съдържа захар.

 

Определя отминалата година като една от най-трудните, тъй като страната ни ходи от избори на избори и отникъде няма помощ за малките фирми. Като цяло се намираме в безвремие, категорична е тя. В същото време цялата данъчна политика се крепи на малкия и среден бизнес, а не на корпорациите.

 

По повод 13-те години от сватбата им, Юлияна Дончева е събрала приятели на брега на морето, но бърза да подчертае, че не е имало втора сватба. Просто е почерпила край морските вълни. През годините успяват да опазят брака си със Стъки с много доверие и търпение към партньора.

 

С първите си спечелени пари си купила ботушки, на които се радвала от душа, тъй като нямала други. Към днешна дата обаче има магазин за обувки и определя живота си като прекрасен. Въпреки това все още помни тези ботушки и ги приема като знак от съдбата. Обгражда се с хора, които са проверени във времето. С неискрените просто прекъсва връзката.

 

Не се притеснява от старостта, тъй като ежедневието й е много ангажирано и няма време да мисли за такива неща. Тъй като всички остаряват, не се терзае да си брои годините, при все, че след две години става на 60. Поддържа формата си с фастинг – гладува 18 часа и хапва през останалите 6. Освен това прави комплекс от упражнения у дома, с продължителност 30-40 минути.

 

Все още не се е отказала от политиката, макар към момента да няма предложения. Мъчно й е, че страната ни сякаш тъпче на едно място и дори изостава, а преди бяхме водещи на Балканите. Категорична е, че това, че сме на дъното на класацията, е по вина на политиците. Страната ни е ужасно зле уредена и от гледна точка на инфраструктура и на закони. В същото време не вижда желание за промяна у политиците, което я оставя с усещането, че всеки е отишъл в парламента за добрата заплата и някакви лични схеми и далавери.

 

Смята, че е време да бъде въведена пропорционална система за избор, а не да бъдат издигани все едни и същи хора. Парламентът е специално място и в него не трябва да попадат случайни лица. Мечтае за спокойна и уредена страна, в която да се даде възможност на младите да управляват.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.