Ексклузивно! Атанас Атанасов разочарован: Ще върнем празна папка! (ВИДЕО)

След изборите пак ще говорим, прогнозира той

https://goreshto.net/balgariya/ekskluzivno-atanas-atanasov-razocharovan-shte-varnem-prazna-papka-video-2/130346 Goreshto.net
Ексклузивно! Атанас Атанасов разочарован: Ще върнем празна папка! (ВИДЕО)

След изборите пак ще говорим, прогнозира той

“Виждате, че ние направихме донякъде последен опит, като им предложихме да си изпълнят ангажимента, да предложат за втората част на ротацията и отказаха”.

Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов на кратко изявление в кулоарите на Партийния дом, след като стана ясно, че формацията ще върне празна папка на президента Румен Радев.

“Премиерът в оставка акад. Николай Денков ще върне неизпълнен втория мандат на държавния глава. ГЕРБ окончателно и твърдо заявиха, че не желаят да участват в преговори за втория мандат и е безсмислено да се губи времето”, разочарован е Атанасов.

 

На въпрос на след предсрочните парламентарни избори, ПП-ДБ ще говорят ли  с ГЕРБ-СДС, Атанасов бе повече от лаконичен: "След изборите ще говорим пак".

Какво още каза Атанас Атанасов, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.