Ексклузивно! Христо Сираков за обвиненията, че е доставял жени на Божков: Това са отвратителни лъжи!

https://goreshto.net/balgariya/ekskluzivno-hristo-sirakov-za-obvineniyata-che-e-dostavyal-zheni-na-bozhkov-tova-sa-otvratitelni-lazhi/51829 Goreshto.net
Ексклузивно! Христо Сираков за обвиненията, че е доставял жени на Божков: Това са отвратителни лъжи!

Христо Сираков проговори за обвиненията, че е осигурявал компаньонки за Божков

Името на бизнесмена Христо Сираков бе замесено в грозна схема с компаньонки, които е доставял лично на скандалния укриващ се в Дубай хазартен бос Васил Божков. Според плъзналата в някои медии информация, Сираков набавял хубави момичета на Черепа, дори делил с него вече бившата си приятелка Зара, позната ни от първия сезон на "Биг Брадър". Слуховете гласят още, че МВР разследва бизнесмена и като нищо ще го тикне в затвора. Репортер на "Шоу" се срещна с Христо Сираков, за да разбере каква е връзката му с Васил Божков, разследван ли е за сводничество и още скандални разкрития от издателя на "Плейбой". - Г-н Сираков, забъркаха името ви в пореден скандал. Плъзнаха слухове, че сте доставял компаньонки на Васил Божков? - Ако каже, че нямам думи, ще бъде малко. Отвратителна история. Поне да имаше половин процент вярно в изнесената информация, а то пълна лъжа. Не знам как ги мислят тези работи. Инетресно ми е как им ги ражда акъла тези простотии. [caption id="attachment_19613" align="alignnone" width="365"] Снимка: ПИК[/caption] - Търсили ли са ви от МВР с подобни обвинения? - Никой не ме е търсил и няма как да ме търсят, защото няма нищо такова. - Познавате ли се с Васил Божков? - Виждал съм го три пъти в заведения измежду 1000 човека. Като известни лчиности сме си викали "Здрасти", но никога не съм говорил с него. Нямам му телефонния номер. Не познавам никой от обкръжението му дори. Разбирам, че неговото име в момента е доста актуално, но не може така да се метни моето име. Имам си бизнес, хората ме познават като сериозен човек. С кой акъл, аз със сериозен бизнес и декларирани доходи, ще се занимавам с някакви дребни пари и ще рискувам живота, кариерата и бизнеса си. Това е клевета, отвртаителна информация. - Според плъзналата в медиите информация, в "схемата" участвала и бившата ви приятелка Зара. Дори се разказва как е имала вземане-даване с Божков, докато сте били заедно и вие сте я хванал на една от почивките ви в Италия? - Стига бе, хора! Направо ще полудея! Зара ми беше гадже! За какви компаньонки става въпрос?! Да дам моето гадже на Черепа, така ли?! Глупости! Ние сме ходили на много почивки, което е нормално! Никъде не съм ги хващал, пълни глупости са това! - На кой му е удобно да замесва името ви в подобни грозни скандали? - Имам си отделен бизнес, който е свързан с издаването на сп. "Плейбой". Винаги съм заобиколен от красиви жени, повечето пъти по работа. Логично е от там да има някакви слухове. Сметнали са, че така навързана тази история, би имала интерес. Иначе не знам на кой би ми вдигнал така мерника... Не съм огромен бизнесмен, че да се преплитат нечий интереси, а просто янкои журналисти се чудят какво да напишат и са имислили това, докато още не са се били разсънили.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.