Ексклузивно! Пеевски разкри кой разцепи ДПС и заяви: Христо Иванов е родствено обвързан с Ахмед Доган! (ВИДЕО)

https://goreshto.net/balgariya/ekskluzivno-peevski-razkri-koy-razcepi-dps-i-zayavi-hristo-ivanov-e-rodstveno-obvarzan-s-ahmed-dogan-video-2/139397 Goreshto.net
Ексклузивно! Пеевски разкри кой разцепи ДПС и заяви: Христо Иванов е родствено обвързан с Ахмед Доган! (ВИДЕО)

"Има ДПС на мистър кеш. Другите са пионки. Има и ДПС на Пеевски. Друго ДПС няма. Другите са служители на Радев", обясни той

 

“Да се сетим какво правеше Христо Иванов преди 4 години. Смятам, че е намерил един компактен скут на „Росенец“ да си пие мазно турско кафе.  Той обича да минава по скутовете. Преди 4 години това е било бутафория, както се видя. Той е родствено обвързан с Ахмед Доган. Всичко си дойде на място.”

 

Това коментира пред журналисти в парламента председателят на ДПС и на парламентарната група на партията Делян Пеевски.

 

„Също така скоро ще разберете и кой разцепи ДПС. Това е „мистър кеш“, добави той, визирайки Румен Радев.

 

"Има ДПС на мистър кеш. Другите са пионки. Има и ДПС на Пеевски. Друго ДПС няма. Другите са служители на Радев", обясни той.

"Шефът е "мистър кеш" - Радев. Той командва всички, всички в тази игра са пионки на Радев. Както вчера опита, през пионките си в ПП-ДБ да организира сваляне на шефката на парламента по заповед на "мистър кеш", който иска да се сложи удобен премиер по Конституция за него. Но най-важното е Копринков и Узунов да получат МВР.

Първо трябва да осигурят на ПП-ДБ нова „ала-бала“ през нов министър на електронното управление и нов МВР министър. И също така тайната малка партийка на „мистър кеш“ – ще я видите, трябва да влезе в парламента, да подготви удобно къде да седне като му свърши мандата. Защото той няма куража да излезе сега", посочи той.

 

По повод твърденията за готвен преврат срещу Рая Назарян Пеевски коментира:

 

„Проверете вчера колко са звънели Божо Божанов… Те си говорят из парламента. Христо Иванов не знам като какъв пазари смяната на шеф на парламента. Той нали е един пенсионер? Може би са двама на „Росенец“.

 

Какво още каза Делян Пеевски, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.