Ексклузивно в goreshto.net! Софи Маринова изгуби най-близкия си човек. Баща й си отиде от невярна болест!

80-годишният бай Марин издъхнал в родната им къща на 9-ти септември

https://goreshto.net/balgariya/ekskluzivno-v-goreshtonet-sofi-marinova-izgubi-nay-blizkiya-si-chovek-bashta-y-si-otide-ot-nevyarna-bolest/116278 Goreshto.net
Ексклузивно в goreshto.net! Софи Маринова изгуби най-близкия си човек. Баща й си отиде от невярна болест!

80-годишният бай Марин издъхнал в родната им къща на 9-ти септември

“Почивай в мир, татко! Нека те пазят ангелите. Твоята Софи!” С тези думи ромският славей Софи Маринова се прости с баща си, който в ранната утрин на 9-ти септември отлетя на небето. Възрастният човек е починал от “невярна” болест,  редят опечалени роднини. Близки до певицата с най-красивия глас издадоха, че бай Марин е страдал от онкологично заболяване.

Приживе достолепният баща на Софи стана герой в неин клип. Там звездата, която никога не е крила произхода си и винаги е демонстрирала близост със своите корени, показа на зрителите как се весели циганско сърце. Видеото разкрива веселото ежедневие на семейството на Маринова - нейната майка Мара приготвя закуска, пият кафе заедно с баща й, оркестърът свири, а накрая Софи се качва на бляскав кадилак и отпрашва към съдбата си да бъде звезда.

“Бог да прости бай Марин, той беше най-голямата опора на Софчето”, редят през сълзи приятели на звездата. Таткото пръв забелязал таланта на гласовитата си щерка и я окуражил по пътя към голямата сцена. Отново Марин даваше бащино рамо на певицата при бурните й разводи и буквално трепереше над сина й Лоренцо.

Единственото, което го натъжавало е, че щерка му е останала само с едно дете. Маринова разказваше, че заради циганската си плодовитост е правила сума ти аборти, защото музиката за нея е по-важна от личното щастие. Като вярващ християнин, старият циганин много гълчал дъщеря си за лошите избори и до последно е мечтал Софка да го дари с още едно внуче.

Редакцията ни поднася искрени съболезнования на голямата звезда и й пожелава да остане силна, защото Бог и Ангелите ще бдят над татко й!

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.