Емил Кошлуков разтърси с думите си за убийството на Милен Цветков! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/emil-koshlukov-raztarsi-s-dumite-si-za-ubiystvoto-na-milen-cvetkov-vizh-tuk/51269 Goreshto.net
Емил Кошлуков разтърси с думите си за убийството на Милен Цветков! (виж тук)

На Емил Кошлуков явно му дойде в повечко лицемерието и фалша след загубата на Милен Цветков!

Директорът на БНТ Емил Кошлуков взриви мрежата с думите си преди броени минути. Постът му е уж случаен, но на всички стана ясно, че не е така. Той е посветен на Милен Цветков, убийството му и всички онези знайни и незнайни хора, които потърсиха слава на негов гръб. Ето какво заяви Кошлуков за тирадите, дитирамбите и всички писания за Милен тези дни: "Един американски комик казва, че тези, които пишат пламенни статуси по повод смъртта на известни личности, приличат на сватбен фотограф, който си прави селфита. Да се стремиш към себеизява и внимание върху капака на ковчег. Човек изживява само своята болка истински. В това е и смисълът на страданието - то винаги е лично. Емпатията, съпреживяването на трагедията е възможна, разбира се, много хора скърбят при загуба на любими, популярни личности. Скръбта ни позволява тази малка суета и тя обикновено се нарича траур, приглушената демонстрация, че все още скърбиш, че си съпричастен. Може вероятно и да покажем тези чувства, публично да заявим с декларация скръбта си. Но само си представете погребение, на което всички крещят: Чуйте ме мен, нека аз да ви кажа какво мисля за смъртта на този! Ще бъдат изгонени от погребението, нали така? Както и сватбения фотограф, който вместо да снима булката, снима себе си... Въпрос на добро възпитание е, не просто на морал. И на ценностна система. И накрая да уточним - всяка прилика с реални събития и лица е напълно случайна. Просто размисли, нищо конкретно", многозначително заяви Емил Кошлуков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.