Есил Дюран ги смаза: Политиците ни са мъже, които една жена не могат да спечелят, какво остава за цял народ?!

Есил Дюран е отвратена от политическия ни "елит"!

https://goreshto.net/balgariya/esil-dyuran-gi-smaza-politicite-ni-sa-mazhe-koito-edna-zhena-ne-mogat-da-spechelyat-kakvo-ostava-za-cyal-narod/53006 Goreshto.net
Есил Дюран ги смаза: Политиците ни са мъже, които една жена не могат да спечелят, какво остава за цял народ?!

Есил Дюран е отвратена от политическия ни "елит"!

Певицата с турски произход Есил Дюран призна, че земетресението в Турция й е подействало като леден душ. След него (тя още не може да се отърси от кошмара) тя е осъзнала, че най-вероятно това е наказание от Бога и природата затова, че сме станали толкова безскрупулни и алчни.

Есил каза, че с удоволствие би заминала в Турция ако има с какво да помогне. "Но на хората в момента не им е до музика. Аз пък нямам нужните умения и знания, за да помагам на терен като обучените за това екипи от смели хора, така че предпочитам да правя, каквото мога оттук - за набиране на средства, помощи и всичко необходимо", каза Дюран.

Певицата заговори и за политика, покрай поредните избори, които идват след по-малко от месец. Без да се интересува дали някой ще я намрази затова, тя осъди вкупом всичките ни политици и заяви, че това са тежко обременени в детството си и с комплексите си хора, които са изгубили душите си.

"Алчност, поквара, измама, отново алчност, ненаситност... Такава е преобладаващата част от политическия елит у нас и това е много жалко. Не им вярва никой вече, аз също. Много от тях са с провален личен живот. Че ти ако една жена не можеш да спечелиш, как ще спечелиш цял народ, бе?!", риторично пита Есил Дюран.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.