Ето коя е съпругата на новия културен министър Найден Тодоров! (СНИМКИ)

Маестро Найден Тодоров зае поста на министър на културата!

https://goreshto.net/balgariya/eto-koya-e-saprugata-na-noviya-kulturen-ministar-nayden-todorov-snimki/52096 Goreshto.net
Ето коя е съпругата на новия културен министър Найден Тодоров! (СНИМКИ)

Маестро Найден Тодоров зае поста на министър на културата!

Той е Найден Тодоров и ако доскоро не бе познат на мнозина, то вече е известен на цялата държава. Защото зае поста на новия министър на културата, докато не стане време за поредни парламентарни избори, както знаем, на 2 април.

Найден Тодоров е директор на известната Софийска филхармония и е диригент. Той обича работата си, а музиката е целият му живот. Донякъде тя го е събрала и с жена му - балерината Ангелина Гаврилова, която години наред е била част от балет "Арабеск".

Двамата имат дълъг брак като са се венчали през 2004-та година. За сватбата им тя му подарила посещение на мечтан концерт във Виена, а той остава очарован.

Найден и Ангелина имат една дъщеря - Анастасия, която е на 16 години в момента. Самият той признава, че в живота си има три еднакво важни жени и това са баба му, която го е отгледала и възпитала, съпругата му и разбира се, щерка им.

Приятелите им разказват, че с Ангелина са страшно весело и сплотено семейство, като не са се чували по техен адрес сплетни и, не дай си Боже, слухове за изневери.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.