Евгения Борисова направи на пух и прах Джулиана Гани и Тото от Скандау

https://goreshto.net/balgariya/evgeniya-borisova-napravi-na-puh-i-prah-dzhuliana-gani-i-toto-ot-skandau/51828 Goreshto.net
Евгения Борисова направи на пух и прах Джулиана Гани и Тото от Скандау

Евгения Борисова разсипа самозабравилите се родни звезди

Рапърът Тото от "СкандаУ" и силиконката Джулиана Гани си навлякоха гнева на родната популярна дизайнерка Евгения Борисова. Тя ги направи на мармалад в личния си профил във "Фейсбук". Борисова изнесе много аргументи за лошото си отношение към горе споменатите имена и с факти ги сравни със земята. "Пиша хейтърски пост и наистина ми се искаше да не го пиша, но реалността ме провокира за пореден път. Иска ми се преуспелите или популярни хора да дават пример, а не да се държат като богоизбрани. Всички грешим и изпускаме нервите си и аз не правя изключение, но никога не съм обидила непознат без причина", обяснява тя решението си за този нетипичен за нея пост.

 "Става дума за самозабравилите се "звезди" на българския елит и хай лайф, а в конкретност Тото от "СкандаУ". Някои хора мислят, че като имат инстаграм последователи - къде истински, къде купени и ги познават от излагациите им в "Биг Брадър" са достигнали невъобразим връх в кариерата си. За първи път чух за въпросния певец в риалити формата и превключих канала, защото ме беше срам да гледам как се излага въпросният мъж. До ден днешен нямам идея какво е творчеството на тази мега звезда, помня само как истерично крещеше и се зъбеше като питбул в "Биг Брадър", пише още тя. И допълва: "Хора, към които съдбата е била, така да се каже, благосклонна и ги е направила разпознаваеми поради някаква причина, толкова лошо са се отлепили от земната повърхност и са развили силен звездовъртеж. Когато приятели от детството му искат го поздравят да не забравя, че е въпрос на възпитание да отвърне със същото, а не да бъде горделив и самовлюбен. Да уважава персонала в дискотеките и феновете си, защото ако не са те ще снима прах за пране и тоалетна хартия на бартер в инстаграм. Да разговаря с хората от чиято симпатия зависи голямата му българска кариера, като самозабравила се звезда, защото всичко има начало, но и край. Радвам се, че не съм го виждала на живо, защото не понасям подобни хора и се моля съдбата да редуцира такива звезди покрай мен. Не че не съм срещала такива и в женски образ. От Враца има много по- успели хора от скандаУния певец, но все още изключително приятни, мили и земни. Малкият град и хората, с които някой е израсъл не са да им се придава важност, а да им покаже човек, колко се е развил откакто е в големия град. Не познавам по- добър начин от това да поздравиш, да уважиш, да покажеш смиреност и усмивка и търпение ако се налага и да дадеш пример с добър маниер. Успехът на преуспелия човек се измерва в културата му на общуване и връзката със земята. Арогантността не е на мода дами и господа". Оказа се, че силиконката Джулиана Гани също е трън в очите на успялата дизайнерка. " Може да отделя и дълбок анализиращ пост за госпожа Гани ( макар, че се съмнявам с такъв образ да постигна дълбочина.) Дори да ме е блокирала след като ми беше изпратила покана, може би ще намери тайничко начин да надникне на стената ми през чужд профил. Днес се включи в темата като пиян на хоро, за да ми обясни накрая, че може да ми е дъщеря, след като е 30 годишна и че имам комплекс от годините си, които никога не съм крила, а се гордея безумно с тях, та след като се представи напълно очаквано за нейните умствени възможности, каза тежката си дума на мега известна горда със себе си звезда и не ми остави възможност да и поискам автограф. За това говоря, приятели, за тази арогантност и самочувствие без покритие. За тези известни "звезди" без уважение и търпимост. За това, че прекрачват границата и се държат по този начин. Самочувствието им засенчва здравия разум", пише Евгения Борисова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.