Евгения Борисова: Защо в Англия умират по-малко хора от Италия?! (още подробности)

https://goreshto.net/interesno/evgeniya-borisova-zashto-v-angliya-umirat-po-malko-hora-ot-italiya-oshte-podrobnosti/51176 Goreshto.net
Евгения Борисова: Защо в Англия умират по-малко хора от Италия?! (още подробности)

Евгения Борисова задава логични и реални въпроси, но без отговор!

Дизайнерката Евгения Борисова се е съсредоточила върху новинити за коронавируса и разпространението му, не само у нас. Ето какви въпроси зададе тя преди броени часове: "Отказвам да чета повече сърцераздирателни истории и филми на ужасите от очевидци в Италия. Защо при 8500 болни в Германия имаме 25 смъртни случаи, защо на 30000 болни в Италия имаме 2500 смъртни случаи? Защо в Англия където няма никаква превенция умират по-малко от колкото в Италия където от месец са отворени портите на Ада и лекуват хората денонощно??? Не хейтя приятели ПРОСТО ПИТАМ. ИМАМ ТОВА ПРАВО. Гръмна ми главата от суха статистика ПОСТОЯННО и никакви отговори, конспирации, предсказания, теории, патетични речи, подвеждане, нито един разговор с болен, нито един истински отговор. Отказвам да ме зомбират, плашат и да ми внушават неща, които цялото ми същество отказва да приеме. Оставам под домашна карантина, защото имам гражданска съвест и не бих поела и най- малкия риск да навредя на някой. Разбрах едно: - Не дай боже да се разболее някой от нас и получи усложнения сме сами в това. Лечението няма да стигне до обикновения човек, който пляска на терасата всяка вечер, а ще е само за избрани, защото както казах здравната ни система е парализирана. НО АЗ ВЯРВАМ, че ЩЕ СЕ ЖИВЕЕ!!! Системата е в колапс и затова не са виновни медиците. Поклон пред тях за тези, които са там и се грижат за болните. Не онлайн и във фейсбук- там на първа линия. ИМА МНОГО ВЪПРОСИ, НА КОИТО ИСКАМ ОТГОВОР, НО НЕ И НА ТЕЗИ КОИТО ДАВАТ ПО НОВИНИТЕ ВСЯКА ВЕЧЕР", заяви Евгения Борисова. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.