FesTEAval ни пренася в царството на чая под купола на столичното Ларго

Разнообразни предложения от цял свят ще зарадват ценителите на горещата напитка

https://goreshto.net/balgariya/festeaval-ni-prenasya-v-carstvoto-na-chaya-pod-kupola-na-stolichnoto-largo-2/120767 Goreshto.net
FesTEAval ни пренася в царството на чая под купола на столичното Ларго

Разнообразни предложения от цял свят ще зарадват ценителите на горещата напитка

Възможно ли е непринудена есенна среща на по чаша чай да прерасне във вълшебна церемония? Тазгодишното издание на FesTEAval събира под купола на столичното Ларго на 18 и 19 ноември ценителите на чая и обединява ароматната напитка с демонстрации и разговори за култура, образование и изкуство.

 

FesTEAval се завръща тази година с грандиозно есенно-зимно издание за пръв път след голяма пауза, за да събере почитателите на чая в навечерието на най-светлите празници, разказват организаторите.

 

В уютната атмосфера на FesTEAval ще бъдат представени разнообразни чаени предложения от цял свят, комбинирайки както традиционни, така и модерни вкусове. Гости на събитието ще бъдат представители на множество дипломатически мисии, в традициите на чиито държави чаят е не просто лайфстайл, а израз на култура, диалог и близост.

 

 

Който е посещавал предишните изложения със сигурност знае, че в рамките на феста го очаква магическа атмосфера, събрала на едно място десетки изложители на чай и продукти, пряко свързани с консумацията му.  Гостите ще могат да опитат продукцията както на бутикови вносители и производители, така и от утвърдени брандове.

 

Приятелските срещи под купола на Ларгото ще бъдат съчетани с културни демонстрации и лекции за здравословния начин на живот, полезни съвети, презентации и много много разговори, наситени с прекрасни емоции.

 

Ще бъде представена културата на консумацията на чай от всички кътчета на света като се организират чаени церемонии, характерни за различните държави. Организаторите са се подготвили и с разкази за историята на чая, специфичните видове чай и способите за приготвянето му.

 

Входът е свободен, а доброто настроение – задължително.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.