Георги Георгиев – Готи - Време е да им духнем свещичката. Дигни се Българино, объркай им сметките (Видео)

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

https://goreshto.net/balgariya/georgi-georgiev-goti-vreme-e-da-im-duhnem-sveshtichkata-digni-se-balgarino-obarkay-im-smetkite-video/53811 Goreshto.net
Георги Георгиев – Готи - Време е да им духнем свещичката.  Дигни се Българино, объркай им сметките  (Видео)

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Животът е като една свещ. Започва с малко пламъче, разгаря се и угасва, когато ни доиде краят. Българско национално обединение призовава всички недоволни и неподкрепящи досегашните партии, да се присъединят и заедно да накажем целият политически елит. Да свалим лицемерната им маска и да бъдат пратени в историята, там където им е мястото. Достатъчно време търпяхме всякакви игри, подлагания към разни величия и незачитане на интересите на обикновения българин. Настана време, когато всички ние да кажем писна ни, омръзна ни от вашите лъжи.

Братя и сестри не се оставяйте да бъдете лъгани отново, време е да направим наказателен вот, заедно с БНО. Нека се обединим и им объркаме сметките. Ако ти е писнало събуди се, а ако си буден гласувай с номер 7. Време е да им духнем свещичката!!!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.