Ге*т Едис Пала от „Сървайвър“ се оказа таекуондист

Спортистът минал през сериозна физическа и кондиционална подготовка преди предаването

https://goreshto.net/balgariya/get-edis-pala-ot-sarvayvar-se-okaza-taekuondist/54087 Goreshto.net
Ге*т Едис Пала от „Сървайвър“ се оказа таекуондист

Спортистът минал през сериозна физическа и кондиционална подготовка преди предаването

Модният специалист Едис Пала, който участва в текущия сезон на риалитито Сървайвър се оказва, че е скаран със спорта само на пръв поглед. Той постоянно бе подценяван поради нежното си излъчване, в по-късно в предаването той изненада зрителите и участниците с победи над много по-силни играчи.

Малко хора са запознати, че атлетичният младеж с хомосексуална ориентация има спортно минало, а преди влизането в Сървайвър е преминал солидна подготовка.

Още от детска възраст той е сред състезателите на треньора Димитър Аврамов, който към момента заема поста на треньор на националния отбор на България по таекуондо.

Запознати споделят, че Пала приключва практикуването на бойното изкуство, въпреки добрите си резултати. Тогава той се преориентира към новата му страст – модата.

Той е взел участието си риалитито сериозно и е решил да се подготви предварително със силови упражнения при Мартин Мартинов, а Серафим Лазаров му водил функционалните тренировки.

Мартинов споделя, че най-голямата трудност Пала изпитвал със спазването на предписания му хранителен режим, обичал да си похапва повече. Въпреки това, по време на тренировките той бил изключително сериозен и концентриран.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.