Голямата любов на Слави - Маги Ангелова показа щерка си! (още подробности)

https://goreshto.net/balgariya/golyamata-lyubov-na-slavi-magi-angelova-pokaza-shterka-si-oshte-podrobnosti/50737 Goreshto.net
Голямата любов на Слави - Маги Ангелова показа щерка си! (още подробности)

Маги Ангелова показа щерка си от Елисавет Ъков!

Голямата любов на Слави Трифонов - психоложката Маги Ангелова показа порасналата си щерка. Знаем, че момиченцето е плод на любовта й с бизнесмена Елисавет Ъков, който успя да отнеме Магдалена от прегръдките на Дългия. Всъщност Маги не просто публикува снимка с детето си, но и обяви, че прави курсове за родители. Нещо от изключително значение в наши дни. Ето какво сподели тя в мрежата: "Споделям с вас дълбоки със смисъл и ценни за мен думи на една любима моя френска психоаналитичка Франсоаз Долто. Споделете вашето мнение, усещайки и четейки думите... “Родителите трябва да знаят, че каквото и да правят, давайки най-доброто от себе си, те винаги ще правят грешки в очите на децата. Дори най-любящият родител в даден момент може да стане причина за някакво страдание у детето. Ако то тогава заяви: „Не те обичам“, отговаряме: „Това няма никакво значение – ти не си се родил, за да ме обичаш.“ На шест-седемгодишна възраст вече е късно да критикуваш родителите си. Те сигурно често слушат упреци от страна на детето. Но в повечето случаи това не би трябвало да промени тяхното поведение, защото имат задачата не да му се харесат, а да го възпитават. Ако с израстването детето продължава да се стреми непременно да угоди на родителите си. И смята, че те винаги са прави и справедливи, такова дете е в лошо здравословно състояние. Колкото по-способно е да показва враждебност, примесена или редуваща се с обич към своите родители, толкова по-добро е неговото душевно състояние. Това показва, че в отношението му към родителя е преодоляна инцестната връзка и пълната зависимост.” Създадохме видео курс "Психология на мъдрото родителство", съобщава Маги Ангелова. А всички, които се интересуват, могат да се осведомят по-подробно за него от профила и страницата й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.