Говорителката на градската прокуратура брои 180 000 евро за имот в центъра на Гоце Делчев

Според мълвата е броила за имота 180 хиляди евро

https://goreshto.net/balgariya/govoritelkata-na-gradskata-prokuratura-broi-180-000-evro-za-imot-v-centara-na-goce-delchev/54429 Goreshto.net
Говорителката на градската прокуратура брои 180 000 евро за имот в центъра на Гоце Делчев

Според мълвата е броила за имота 180 хиляди евро

Оказва се, че Антоанета Панчева, която е говорител на Градската прокуратура се е сдобила с къща в центъра на Гоце Делчев.

 

Запознати разкриват, че в имота вече тече трескав ремонт. Първият етаж от имота е зает от магазини, а самата сграда е доста интересна, макар и фасадата й да е позанемарена.

 

Антоанета Панчева и Сийка Милева на пресконференция

Мълвата носи, че прокурорката Панчева, която е родом от с. Мосомище е платила солидна сума за имота. Според слуховете става въпрос за 180 хил. евро. Малцина обаче вярват, че цените в Гоце Делчев са толкоз високи. Според имотния регистър Панчева е взела ипотечен кредит за покупката, направена в началото на годината.

 

В града живеят двамата й синове, а самата тя от няколко години обитава апартамент в столичния квартал „Лозенец“, заедно с ексшефа на митниците Георги Костов. Припомняме, че преди години, той бе изпратен да оглави дирекцията на МВР в Благоевград. По онова време Панчева е дознателка в полицейското управление в Гоце Делчев, като преди това е била юрисконсулт в НАП-Благоевград. Двамата с Костов се срещат и се харесват на служебен банкет в механа в Банско. Малко след това тя става районен прокурор в Гоце Делчев, след което възходящото развитие на кариерата й продължава в София.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.