Грозна интрига! Нора Шопова изхвърли Гергана Гунчева от БНТ, за да се намърда в стола й

https://goreshto.net/balgariya/grozna-intriga-nora-shopova-izhvarli-gergana-guncheva-ot-bnt-za-da-se-namarda-v-stola-y-2/51743 Goreshto.net
Грозна интрига! Нора Шопова изхвърли Гергана Гунчева от БНТ, за да се намърда в стола й

Нора Шопова е станала причина за уволнението на Гергана Гунчева от БНТ

Вечно търсещата себе си манекенка Нора Шопова е станала причина от Българската национална телевизия да излети една от най-красивите българки – Гергана Гунчева. Мис България 2004, която е съпруга на спортния журналист Петър Бакърджиев, изкара едва две години в държавната медия, преди да й покажат вратата. За щастие, веднага си намери работа при конкуренцията – в Nova. Симпатичната Гери вече втори месец води спортните емисии на частната телевизия. Говори се обаче, че макар в момента да се радва на по-добра заплата и по-висок рейтинг в сравнение с БНТ, се е преместила в Nova по необходимост. [caption id="attachment_19275" align="alignnone" width="290"]Нора Шопова Снимка: ХотНюз[/caption] Тя не правела планове да сменя държавната телевизия, защото работното време там било по-удачно от гледна точка на грижите за двете й малки деца. Синовете й от Петър Бакърджиев са на 3 и 6 години, а всеки знае, че държавната работа е много по-подходяща за майка на малчугани в тази крехка възраст, пише Уикенд. Неизвестно защо обаче в БНТ решили да търсят място за Нора Шопова именно в спортната редакция. Тъй като щатовете там са ограничени, някой трябвало да си тръгне, за да бъде назначена манекенката. Както е известно, няколко месеца след като си тръгна от Nova, където водеше прогнозата за времето, тя бе поканена в държавната медия като лице на публицистичното предаване “Питай БНТ” заедно с Драго Драганов – Чая. Но тъй като още от първото издание стана ясно, че тази двойка е нелепа, а Нора – напълно неподготвена за такава длъжност, решиха да й намерят ново място – този път в спортните новини. Точно когато става ясно, че Шопова ще влезе в спортната редакция, Гергана Гунчева я напуска, за да се премести в Nova. Това няма как да не породи клюки, че едната манекенка е уволнена, за да осигури щат на другата. Разликата между двете е, че Гергана има солиден стаж като спортен репортер, преди да стане водещ. Освен това дипломата й за висше образование е от Националната спортна академия, което съществено допринася за нейната квалификация. Всъщност още когато става Мис България преди 16 години, тя обявява, че иска да стане журналист. Докато Нора Шопова все още се чуди каква иска да стане.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.