Илиана Раева: Защо Милен не получи тази сърцераздирателна "ария" приживе?! (виж как избухна)

https://goreshto.net/balgariya/iliana-raeva-zashto-milen-ne-poluchi-tazi-sarcerazdiratelna-ariya-prizhive-vizh-kak-izbuhna/51244 Goreshto.net
Илиана Раева: Защо Милен не получи тази сърцераздирателна "ария" приживе?! (виж как избухна)

Илиана Раева се осмели да кажи истината на глас, ето думите й за Милен Цветков!

Златната Илиана Раева проговори за Милен Цветков и за пореден път се отличи от масата, от "стадото". С присъщата си директност тя отново назова нещата с истинските им имена, без да й пука какво се счита за редно или не. Ето как избухна тя в мрежата:

"Бог да прости Милен Цветков! Светлина по пътя му... Не съм била в приятелски и близки отношения с него, но сме се засичали служебно няколко пъти.

Много нелепа смърт. По същия начин преди години почина наш приятел. Спрял с колата и отзад един се засилил и го уби на място. В момента, в който Наско ми каза как е починал, се сетих за една сентенция, за която винаги се сещам, когато някой млад човек почине: “Добрите умират млади, а лошите трудно.” Разбира се, разсъждавала съм върху нея и в най-общ смисъл я разгадавам като: Някой млад и добър се е отървал от Ада и отишъл в Рая. Разбира се, има и много по-дълбок смисъл, но не затова си позволих да напиша нещо по темата. Толкова много коментари тук във фейсбук за Милен от много познати и непознати. И винаги е така, когато си замине някой популярен и в по-голяма степен харесван човек. Но честна дума, аз се възмущавам винаги, когато този починал човек, не е получил цялата тази сърцераздирателна “ария” приживе, а винаги когато си замине. Не я е получил когато е имал нужда от сериозна подкрепа, от сериозни и известни на обществото хора, на които би им се чула думата. Да! Не ми харесват воплите ви, защото те вече нямат смисъл за заминалия си! Да бяхте писали, когато е имал нужда от дъбокосмислените ви словоизлияния... Позволявам си да упреквам, защото винаги съм защитавала, подкрепяла и помагала, когато съм имала повод и възможност на смелите, силните, можещите, знаешите и значимо различните, които са имали тази нужда! На ИСТИНСКИТЕ! И съм го правила безкористно и с цялата си вяра и сърце, докато са били живи! Когато е имало смисъл. Затова, при такива тъжни и трудни за приемане ситуации като тази трагична смърт, би трябвало да се замислим как постъпваме към живите. А иначе... за убиеца... Той няма да остане ненаказан, защото всеки получава заслуженото! От Истинския Съд! Не от негови жалки и изкривени земни отражения... Покой и светлина на душата ти, Милене! Възможно е достойно да си изпълнил житейската си Мисия... Само един Бог знае... Съболезнования на близките", разтърси с думите си Илиана Раева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.