Инфарктен обрат на скандала с Мис България 2017! (чуха молитвите ни, Тамара Георгиева остана вцепенена - виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/infarkten-obrat-na-skandala-s-mis-balgariya-2017-chuha-molitvite-ni-tamara-georgieva-ostana-vcepenena-vizh-tuk/50174 Goreshto.net
Инфарктен обрат на скандала с Мис България 2017! (чуха молитвите ни, Тамара Георгиева остана вцепенена - виж тук)

Мис България 2017 Тамара Георгиева не иска да повярва на случилото се!

Няма такава държава. За пореден път думите от песента на Слави Трифонов намират своето потвърждение. Днес то е свързано отново с казуса Мис България 2017. Това момиче Тамара Георгиева и нейните лобисти на маймуни ни обърнаха. Вече месец цялата държава реве, че не я иска за своя Мис България, но Тами не, та не. Оставам и туй то! Короната си е моя!... А най-яростната й поддръжничка е именно тази, която я възкачи на трона - Ирина Папазова. Както знаем, Папазова е организатор на конкурса Мис България 2017 и председател на журито. Ти да видиш... Явно думата й тежи много. Толкова, че и магаре да направи победителка (ако перифразираме прословутите думи на Мариела Нордел в Биг Брадър - и магаре ще вкарам в европарламента )... Само че този път Ирина Папазова отиде доста далеч. Тя заяви нещо наистина брутално пред водещия на Би Ти Ви Светльо Иванов. А именно: "Това си е частна фирма. Организаторите сме ние и следователно ние сме тези, които решават кой и как да стане Мис България 2017. Утре може да си седим на тази маса отново и ако реша, вас също мога да ви направя Мис България", заяви Папазова в лицето на Светльо Иванов, който се опули. Е, добре. Само че нещо не са познали. Вчера зам.-главният прокурор Ася Петрова обяви официално пред Нова телевизия, че българската прокуратура е започнала проверка на конкурса. Щателна при това. Прокуратурата ще провери всички документи по избора на Тамара Георгиева и ако забележи дори минимални нередности, короната ще хвръкне от главата й. Обвинението, което е постъпило в прокуратурата, е по сигнал на бившия телевизионер и евродепутат Николай Бареков. Властите са изискали копия от всички документи, свързани с проведения вече конкурс. Ирина Папазова обаче продължава да упорства и да твърди, че и сега да се проведе същият конкурс отново, тя няма да избере друго момиче за победител. Няма пък и толкова!... "Хвала" за изказването й!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.