Иван Ласкин пръсна с коментар за Мис България 2017! (съветваме Тамара да не го чете + шокиращи снимки)

https://goreshto.net/balgariya/ivan-laskin-prasna-s-komentar-za-mis-balgariya-2017-savetvame-tamara-da-ne-go-chete-shokirashti-snimki/50140 Goreshto.net
Иван Ласкин пръсна с коментар за Мис България 2017! (съветваме Тамара да не го чете + шокиращи снимки)

Иван Ласкин каза "тежката" си дума за Мис България 2017!

От няколко дни името на Мис България 2017 - Тамара Георгиева е спрягано по медиите повече и от това на самия Бойко Борисов. За зла участ на победителката в конкурса обаче, никак не с добро. Маса народ, разбирачи и не дотам, се втурнаха да коментират носа, лицето, погледа, третия косъм от бретона и какво ли още не..., на скандалната Тамара. Скандална, защото за своя Мис България я припознаха може би едва един процент от живеещите у нас. След всички мнения по темата - едно от най-харесваните и коментирани беше това на журналистката Валерия Велева, липсваше само още едно. Чакано, търсено, но... забави се. И това, разбира се, е становището на зевзека Иван Ласкин. Е, доживяхме! Късно снощи половинката на Алекс Сърчаджиева реши да зарадва хората и да вземе да се изкаже. Живо, цветно и без да му пука от нищо. Така, както само той си го може. Нещо повече. Освен "благите" си думи за Мис България 2017, Ласкин се е постарал да издири и намери фаворитката си за следващата година. Той нагледно ни представя своята победителка в конкурса Мис България 2018. И признава, че е много чаровна - стига да я снимаш от подходящия ъгъл, разбира се. Е, повече приказки от наша страна, са напълно излишни. Оставяме ви да се насладите или възмутите на коментара на Иван Ласкин. А за десерт да се запознаете с неговото "момиче". На което Тамара Георгиева да предаде короната си догодина. Хвала, Иване! Хвала Ласкин! Точно под настоящия текст ще видите и пълния коментар на актьора за Мис България 2017. А под него пък се мъдри снимката на тази, която Ласкин предлага за наша следваща 'убавица. Какво ще кажете, а?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.