Иво Танев: От 2 год. търся национална медия за предаване за пътната безопасност! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/ivo-tanev-ot-2-god-tarsya-nacionalna-mediya-za-predavane-za-patnata-bezopasnost-vizh-tuk/51253 Goreshto.net
Иво Танев: От 2 год. търся национална медия за предаване за пътната безопасност! (виж тук)

Иво Танев е ангажиран с тази кауза и много пъти е писал по темата в мрежата!

Шоуменът Иво Танев също е съсипан от ужаса с убития от надрусан келеш журналист Милен Цветков навръх Великден. И е гневен, защото вече две години предлага на всички наши големи телевизии предаване за безопасността на движението по пътищата. Но всички са си правели оглушки: "Вече две години търся национална медия с която да реализираме моя проект за телевизионно предаване свързано с движението по пътищата и пътната безопасност. Предаване, което да отразява действия и бездействия. Предаване, което да бъде полезно и образователно! Предаване, което да показва, какво се случва с пострадали и жертви на ПТП! Какво се случва с причинилите тежки увреждания и смърт при ПТП с употреба на алкохол, наркотици, превишена скорост, безотговорност и несъобразяване с останалите участници в движението! Предаване, което да показва, какво се случва с делата заведени срещу пътните терористи! Предаване, което да дава дума на експерти по пътната безопасност! Предаване, което да дава думата на пострадали и техни близки! Знаете ли, навсякъде ми пожелават успех на добрата идея, но в момента.... и куп причини за отлагане във времето. Най-смисления и обещаващ разговор беше в ТВ 7/8, точно преди пандемията, която затвори всичко! Но тя ще отмина и ще ни се наложи да живеем, пак заедно. Едно такова предаване се нуждае от финансиране. Няма как да се реализира, ей така от въздуха. Проблемът, е че няма човек, организация или фирма, която сериозно да застане зад идеята, без да иска дивиденти от това. Ето казах го. Казах го, защото ми писна!", разгневен е Иво Танев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.