Изненада: Виктор Николаев аут от Нова ТВ?

Известният ТВ водещ го нямаше в сутрешния блок на Здравей, България

https://goreshto.net/balgariya/iznenada-viktor-nikolaev-aut-ot-nova-tv/52048 Goreshto.net
Изненада: Виктор Николаев аут от Нова ТВ?

Известният ТВ водещ го нямаше в сутрешния блок на Здравей, България

Зрителите забелязаха, че един от екранните им любимци не се появи днес в сутрешния блок. Единствено неговата екранна партньорка Мирослава Иванова представяше новостите на зрителите.

Остава въпросът на какво се дължи рокадата и дали е временна. Зрителите предположиха, че Виктор го няма в сутрешното предаване поради болест или нова организация на ротационен принцип с Мира.

Друг зрител предположи, че липсата му може да се дължи на празниците, той също е човек и има право на няколко свободни дни.

Името на Виктор Николаев не рядко бе забърквано на скандални предавания с политици, някои от които дори си позволиха да го заплашват в ефир, че „мястото му ще изстине“.

През лятото на тази година той се „скара“ с депутат от ПП, а причината се оказва… закъснение на депутата. Тогава зрителите не получиха извинение за забавянето му, а направо чуха неговата версия по темата, за която бе поканен.

Пак през топлия сезон прехвърчаха искри между рейнджър-доброволец в Украйна и Виктор. Водещият го попита директно „плащат ли ти“, на което военният отговори дипломатично, че има договор с украинската армия и получава издръжка колкото всеки друг войник. След това последва друг остър въпрос – дали е убивал хора, на който рейнджърът категорично отказа да отговори.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.