Кандидатът за кмет Антон Хекимян и Татяна Георгиева от ГЕРБ зарадваха феновете на екстремните спортове: Изграждаме първия общински скейтпарк и паркур парк в София

https://goreshto.net/balgariya/kandidatat-za-kmet-anton-hekimyan-i-tatyana-georgieva-ot-gerb-zaradvaha-fenovete-na-ekstremnite-sportove-izgrazhdame-parviya-obshtinski-skeytpark-i-parkur-park-v-sofiya-2/117906 Goreshto.net
Кандидатът за кмет Антон Хекимян и Татяна Георгиева от ГЕРБ зарадваха феновете на екстремните спортове: Изграждаме първия общински скейтпарк и паркур парк в София

Първият общински скейтпарк в София ще се намира в Северния парк като това ще бъде едно модерно съоръжение на световно ниво. Това заявиха пред любителите на екстремните преживявания в градска среда кандидатът за кмет на ГЕРБ Антон Хекимян и кандидатът за общински съветник и настоящ председател на постоянната комисия за децата, младежта и спорта в СОС Татяна Георгиева.

 

 

 

“Скейтбордингът винаги е бил част от градската култура на София, а паркът, с който ще се сдобие столицата ни, ще предлага на феновете на "дъската" именно това тяхно, собствено пространство, в което да могат да карат свободно и безопасно. Скоро тук ще могат да се провеждат национални и международни състезания по екстремни ролкови спортове”, уверен е кандидатът за кмет от ГЕРБ.

 

 

Заедно с кметовете на районите "Надежда" и "Илинден" Инж. Димитър Димов и Иван Божилов, и кандидатът за общински съветник от ГЕРБ-СДС Татяна Георгиева разгледахме прогреса по работата и поговорихме със скейтърите, които очакват с нетърпение да ползват тази важна за общността им придобивка.

 

 

По инициатива на кмета на район “Илинден” Иван Божилов пък Антон Хекимян пое ангажимент, че ще бъде изграден и единствения паркур парк в София.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.