Кървавият лихвар Камен Желев разпъвал чадър над касапина, обезобразил красивата Дебора

Татуираният психопат Георги Николаев - Бизона е сводник, лихвар и наемен бияч на “Тера Груп”

https://goreshto.net/balgariya/karvaviyat-lihvar-kamen-zhelev-razpaval-chadar-nad-kasapina-obezobrazil-krasivata-debora-4/114327 Goreshto.net
Кървавият лихвар Камен Желев разпъвал чадър над касапина, обезобразил красивата Дебора

Татуираният психопат Георги Николаев - Бизона е сводник, лихвар и наемен бияч на “Тера Груп”

Наемен гавазин на страховитата мутра Камен Желев и част от зловещата му банда за мокри поръчки - това е истинското лице на звяра Георги Николаев, който кла, дра и стрига като жертвено агне красивата старозагорка Дебора. Образът на чудовището няма нищо общо с профила на “домашен” насилник. Все по-отчетливо се налага версията, че става дума за безскрупулен сутеньор и мъчител на млади момичета, нарочени да стават проститутки. 

 

Такава ли е била и Дебора? Докато МВР и прокуратата събират данни по случая, наши източници от полицията и ъндърграунда се заклеха, че Николов е част от наказателната бригада на мутрата-лихвар Камен Желев. Татуираният примитив не е работил само като охранител в чалга клуб “Кавали” в Стара Загора, а е бил наемен бияч в дружеството за бързи кредити “Тера Груп” на въпросния мафиот. 

Жоро Бизона, както е по-популярен извергът в родния си град, работил под шапката на разстреляния посред бял ден през 2021 г. в офиса за бързи кредити Станимир Иванов - Стамбето. Бизона е бил разпитван за публичната екзекуция, но местните полицаи и прокурори са проявили престъпна немърливост към убийството в опитите си да разпънат чадър над безобразията на Камен Желев, който по настоящем се укрива в Гърция, защото е издирван във връзка с още по-ужасяващи и кървави престъпления. 

Освен да тормози и пребива длъжници, бандата на Жоро Бизона се е занимавала с купуване на гласове по време на местни избори в Стара Загора, Сливен, Ямбол и Айтос, и тази им престъпна дейност най-вероятно е причина да се ползват с такъв комфорт от страна на властите на национално ниво и в региона. 

Камен Желев, за когото МВР разполага с оперативни данни, че е препирал мръсни пари на двама братя от бившата СИК, беше арестуван през 2013 г. заедно с банда главорези след серия жестоки побои над клиенти на “Кредилайн”, отказали да плащат наказателни лихви. Заради съдебния процес, приключил в Спецсъда през 2016 г. с условна присъда от 7 години затвор за Желев, той се оттегли от лихварското поприще и прехвърли бизнеса с “Кредилайн” на баща си. Останалите фирми под шапката му преминаха в ръцете на други лица. Новото дружество-майка, чрез което Желев оперира, се казва  “Тера Груп”. Ямболският престъпен бос поверявал парите си на крими авторитети, които да ги събират от длъжници с побой и тормоз. 

Схемата на Желев е една и съща - наема свирепи мутри, които имат договор с колекторски фирми, паралелно отваря заложни къщи и квартални офиси за бързи кредити. Ако човек не успее да си върне дължимото, мутрите му се задействат. Лихвите са нечовешки - стигат до над 30 процента. Пари имало за всички по веригата, най-вече за полицаи, прокурори и съдии, които да пазят престъпната банда от закона. 

 

Именно покровителството на Камен Желев е причина старозагорския касапин Жоро Бизона да мине първоначално между капките след като обезобрази Дебора. След като 26-годишният садист от старозагорското село Братя Кунчеви беше тикнат отново зад решетките стана ясно, че Дебора не е първата му жертва и че на съвестта му лежи много невинна кръв. 

 

В началото на тази година Бизона е осъден на пробация за побой над мъж. И тогава експертите класифицират “лека телесна повреда”, а според материалите по делото тя се изразява в “множество кръвонасядания и отоци на окосмената част на главата, оток и кръвонасядане по челото вдясно, масивни кръвонасядания и отоци по клепачите на дясното око и т.н. Деянието е извършено по хулигански подбуди”, пише още в заключението. Бизона обаче се споразумява с прокуратурата и тя го осъжда условно на рекордно ниските 6 месеца. Любопитна подробност е, че смешното наказание е трябвало да изтече на 30 юли. Т.е на 26 юни, когато извергът реже и обезобразява Дебора, е имал още месец до изтичането на пробацията си. Остава загадка защо старозагорският съд не е взел под внимание предишната му присъда при извършването на варварското деяние. 

 

В досието на дегенерата има и присъда за брутален побой над група лесничеи, дошли да празнуват в “Планета Пайнер” на 6 април 2019 г. Празнуващата група буквално е смляна от побой от Бизона и аверите му, пристига и полиция. Повдигнати са обвинения, за които се предвижда до две години затвор, но представителите на Темида за кой ли път великодушно освобождават касапина и му налагат смехотворна глоба от 1000 лв. 

 

Неофициално се твърди, че татуираният изрод с макетно ножче излиза сух от тежките си престъпления заради покровителството на Камен Желев и боса на охранителната фирма, към която нелегално е работил. “Жоро Бизона няма пукнат лев, но зверствата му се покриват от неговите неоциални работодатели, които имат огромно влияние в правораздавателните органи”, твърдят познавачи на проядената от корупция съдебна система.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.