Леа Коен: Обществото ни се разделя изкуствено от теми-плевели

За себе си казва, че е избрала да живее зад граница по семейни, а не политически причини

https://goreshto.net/balgariya/lea-koen-obshtestvoto-ni-se-razdelya-izkustveno-ot-temi-pleveli-2/115562 Goreshto.net
Леа Коен: Обществото ни се разделя изкуствено от теми-плевели

За себе си казва, че е избрала да живее зад граница по семейни, а не политически причини

Леа Коен е сред малцината смятащи, че коалицията има положителен ефект, тъй като слага край на служебните правителства, които бяха избирани и назначавани според политическия вкус и предпочитания на президента Румен Радев.

 

Макар страната ни да няма носталгия към авторитарните режими, защото доста е патила от тях, Радев показа склонност и симпатия точно към такъв вид управление, което стресна обществото.

 

Не вижда нищо смущаващо в премиерите на ротационен принцип, Швейцария, където живее е една от страните, която по традиция се управлява на този принцип. Функционира прекрасно и това се потвърждава от политическата стабилност на страната.

 

Недоумява защо политиците се фокусираха върху 3 март, след като има много по-спешни задачи за решаване. Прави впечатление, че в последно време има доста такива теми-плевели, създаващи изкуствено напрежение.

 

За себе си казва, че е избрала да живее зад граница по семейни, а не политически причини. Отбелязва, че живее пълноценно и в Швейцария, където е омъжена от 23 години и в София, където има собствен дом, в който прекарва доста време със съпруга си. Не се чувства откъсната от България, тъй като тук осъществява много проекти.

 

Според нея войната в Украйна ще свърши с победата на цивилизования свят, когато и да се случи това.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.