Лидерът на „Величие” принуден да прави лицеви опори пред Маргините от СИК

https://goreshto.net/balgariya/liderat-na-velichie-prinuden-da-pravi-licevi-opori-pred-marginite-ot-sik-3/136706 Goreshto.net
Лидерът на „Величие” принуден да прави лицеви опори пред Маргините от СИК

Лидерът на партия „Величие” Николай Марков влязъл в остър скандал с бившия държавен глава Георги Първанов – Гоце преди повече от 15 години, когато той бил действащ президент. Причината била, че гардовете от НСО трябвало да събират нерегламентирана информация за политиците, които охраняват и да бъдат нещо като агентура.

Ако се вярва на слуховете, Николай Марков бил привикан на разговор и изтърпял дълго конско, след което преценил, че мястото му вече не е в НСО. Годината била 2008-а.

Според него българските офицери трябвало да бъдат достойни, да си вършат съвестно работата и да знаят всичко за хората, чийто живот е поверен в ръцете им, за да може да ги опазят при създала се извънредна ситуация.

Николай Марков написал писмо до президента, в което го уведомявал за драстични нередности в службата. Първанов се поинтересувал дали си дава сметка за нещата, които прави. Подполковникът бил категоричен, че застава зад всяка своя дума.

След оповестяването на писмото-доклад за нередностите, тутакси му спретнали съдебно фиаско. Опитали се дори да му „пришият” опит за убийство на генерал Стоян Томчев. Николай Марков признава, че след уволнението си от службата отнесъл доста негативи.

Сред най-големите била серията от лицеви опори, които трябвало да прави пред босовете от СИК – братята Красимир и Николай Маринови, известни като Маргините, които били покровителствани от висшестоящ генерал. По негово нареждане братята се държали изключително лошо с охранителя. 

Офицерът многократно е правил сензационни разкрития за съществуващи връзки на държавата с организираната престъпност. Наясно е и с международното положение, с клокочещите евентуални военни огнища на Балканите и ситуацията у нас.

„Аз не съм много голям любител на конспирациите, но всички помним книгите на журналистката Ориана Фалачи. Тя е една от първите, която сигнализира за случващото се в Италия и в цяла Европа. Изнесе реални факти и понесе отговорност за това, като плати със своя живот. Истината е, че в момента Париж е във военно положение, което не е обявено официално. В Лондон положението не е много по-цветущо.

В момента има план между Франция, Германия и Англия за връщане на нелегалните емигранти, които са 90% от населението в столиците на тези страни. Обърнете внимание, връщат се емигранти, не бежанци от войни. Това не е случайно. Ако този процес не бъде овладян, цяла Европа ще бъде застрашена от провокации.

Самият факт, че във Франция, в Париж – сърцето на Европа, на всяка спирка и по улиците има военни с автомати, би трябвало да ви говори, че нещо се случва. Присъствието на униформените подсказва, че положението е изтървано и трябва да бъде върнато в някакви прилични граници”, сподели преди време лидерът на „Величие”, който заедно със сподвижниците си избра белия вълк за символ на партията, която по думите му ще промени България.

В българската митология вълкът е въплъщение на воинските добродетели, истински пример за храброст, другарство и саможертва. Смята се, че вълчата глутница е като бойната дружина. В нея задължително има йерархия, а членовете се движат и живеят по определени правила.

Източник: narod.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.