Мълния: Вихра Петрова с чудовищно за Иван и Ирина разкритие! (не очакваха това след 5 години - виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/malniya-vihra-petrova-s-chudovishtno-za-ivan-i-irina-razkritie-ne-ochakvaha-tova-sled-5-godini-vizh-tuk/49869 Goreshto.net
Мълния: Вихра Петрова с чудовищно за Иван и Ирина разкритие! (не очакваха това след 5 години - виж тук)

Вихра Петрова разтърси здраво Иван Христов и Ирина Тенчева!

Пет години - толкова минаха от скандалния развод на Иван Христов с Вихра Петрова. Както и от съвместното му съжителство с новата жена Ирина Тенчева. Както знаем, двамата вече имат и своя общ син Самуил. И в общи линии животът им се движеше перфектно. Поне досега, защото ги разтърси страшна мълния. Носеща отново името на Вихра Петрова. Тези дни близки до Вихра не хвърлиха, а буквално взривиха бомбата с разкритието, че тя още обича Иван Христов, пише вестник "Уикенд". Всъщност това можеше да се предположи, тъй като от развода си насам, Вихра заживя като подобие на монахиня. Единственото, което осмисля дните й, е дъщеря й Ава и работата. Думата мъж обаче за нея изглежда непозната от години. Дори и след като чукна 40-те лазарника, Вихра Петрова не се разбърза да открие своята половинка. И дори подканите или организираните от приятелите й "срещи с подходящи" не успяха да я извадят от женската самота. Наскоро самата Вихра признала пред свои дружки, че се е заблуждавала, че мрази Иван Христов. По-скоро си е налагала да го мрази, но с времето осъзнала, че още има чувства към него.

"Затова и отдавна вече тя не говори нищо лошо по адрес на него или на Ирина Тенчева. С Иван се виждат сравнително често заради прекрасната Ава и общуването им с всеки път ставаше все по-леко. Дотам, че Вихра започна пак да гледа на него с очите на влюбена жена", коментират източниците.

Потресаващото, както за Вихра, така и за Иван и Ирина е, че известен астролог скоро направил хороскоп на Петрова. И я шокирал с истинската причина за развода й. "Грешката ви е била, че се оженихте. Ако бяхте останали да живеете заедно без брак, щяхте още да сте двамата. Този ритуал обаче ви е объркал кармата и е довел до скоростната ви раздяла", казал астрологът. Близките на Вихра Петрова са убедени, че тя отново иска да си върне Иван Христов. А сама по себе си тази новина е повече от чудовищна за него и особено за Ирина Тенчева. Откакто разбрала, тя не можела да мигне. И се чудела дали пък съдбата няма да й върне същото - този път тя да изгуби любимия си заради бившата му. Знаем, че в живота се случват милиони неща, които и киното не може да пресъздаде. Така че остава само да изчакаме и да разберем сами.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.