Мариела Нордел взриви с пост за туризма в Бургас! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/mariela-nordel-vzrivi-s-post-za-turizma-v-burgas-vizh-tuk/47104 Goreshto.net
Мариела Нордел взриви с пост за туризма в Бургас! (виж тук)

Устатата кулинарка Мариела Нордел, както винаги е интересна и саркастична!
Кулинарката и пиар Мариела Нордел може и да не се радваше на огромен брой фенове при престоя си в Къщата на Вип Брадър, но не спира да показва, че владее мрежата. Което е далеч по-важно.

Преди часове тя взриви с поредния си пост, предназначен за онези, решили да почиват в Бургас. Разбира се, Мариела не показва собствените си наблюдения, а е цитирала своя позната. Думите й обаче могат да бъдат доста полезни:

“Особености на бургаския туризъм:

1. Веднъж пристигнали в града, поразпитайте къде да излезете вечерта. И изберете заведение, за което злите езици говорят, че го държат мутри. Шансът някой да почне бой на място, където собственикът може да го набие, е минимален.

2. Не ходете на места за туристи. Местните си се бием помежду си рядко и винаги с причина. Не точно така стои обаче въпросът при среща местен – турист.

3. Старайте се да не приличате на турист. Говорете на висок глас Ванката от Меден рудник кво нацепено беенве си е взел (не купил, взел! колите не винаги ги купуваме… ако ме разбирате)… И оня ден във фитнеса как Златка бе, оная, от Грудово ви е взела акъла на щангите.

4. Докато бяхте на магистралата онази отбивка през Камено видяхте ли я? Видяхте я. И що не се отбихте?”, взриви мрежата Мариела Нордел.

Що се отнася до личния й живот, в него все още няма нещо по-интересно. Преди време тя призна, че е влюбена отново в своя бивша тръпка, но запази името и самоличността му в тайна.

Единственото, което разкри е, че заради мистериозния мъж пуши пурети с кубинската марка “Кохиба”. Благородно можем да й завидим за експлозията от чувства.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.