Майката на Дебора от Стара Загора: Дъщеря ми знае за цялата подкрепа, но не реагира, не говори!

18-годишната Дебора работи с психолог!

https://goreshto.net/balgariya/maykata-na-debora-ot-stara-zagora-dashterya-mi-znae-za-cyalata-podkrepa-no-ne-reagira-ne-govori/114132 Goreshto.net
Майката на Дебора от Стара Загора: Дъщеря ми знае за цялата подкрепа, но не реагира, не говори!

18-годишната Дебора работи с психолог!

С психолог и то усилено работи 18-годишната Дебора от Стара Загора, която преди месец бе жестоко нарязана над 400 пъти от бившия си приятел Георги Георгиев. Знаем, че нерезът бе пуснат на свобода от безхаберна съдийка, но след масовото обществено недоволство и бунт, той бе задържан вчера отново.

В момента престъпникът е в ареста и ще му искат задържане под стража до процеса. При бунта на българите, малко е вероятно той да бъде освободен, но случаят се следи под лупа.

На шествието днес бе майката на Дебора, която направи страшни разкрития за детето си. Жената сподели, че дъщеря й знае всичко - всичко за подкрепата на хората към нея, за шествията, но не иска да говори.

"Тя просто минава през каналите по телевизията, не реагира, не иска да говори. Зле е, психически още е много зле, дори по-зле от физическото си състояние. Работим с добър психолог и се надявам и вярвам, че ще излезе от тази дупка някой ден. Но след този ужас, който преживя, нямате представа за какъв ад говоря, това ще е трудно", каза майката на Дебора.

На протеста бе и Ивайла Бакалова, както и много други познати от екрана лица - както жени, така и мъже. България се вдигна. Най-после се вдигна и това е прекрасно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.