Мъжът на Ани Салич фалира (Бранко стигна до просешка тояга след развода им)

https://goreshto.net/balgariya/mazhat-na-ani-salich-falira-branko-stigna-do-proseshka-toyaga-sled-razvoda-im/47243 Goreshto.net
Мъжът на Ани Салич фалира (Бранко стигна до просешка тояга след развода им)

Мъжът на Ани Салич беше застигнат от финансов колапс
Финансовият колапс застигна Бранко след развода му с новинарката, с която не са официално съпрузи от няколко години. Въпреки че се разделиха по законен път, Ани все пак задържа фамилията на бившия си мъж, тъй като аудиторията е свикнала с нея, а не с моминската ѝ Валеова. Двамата не са съхранили особено топли отношения, макар че през миналата година, когато майката на Бранко и бивша свекърва на тв водещата почина внезапно, тя все пак му изказа съболезнования публично в публикация във фейсбук. Салич не го е ограничила и от срещите му с двете им деца нито за миг.

По-големият им син Лазар, който учи в Холандия, отдавна е пълнолетен и сам може да определя кога и по колко време да прекарва с всеки от двамата си родители. По-малката му сестра Хана обаче е все още ученичка, но новинарката не я използвала, за да тормози бившия си. Момичето се виждало с татко си непрекъснато и двамата са в чудесни отношения, вижда се и от снимките, които фалиралият Бранко споделя заедно с щерка си в своя профил във фейсбук. Не е ясно обаче как помага финансово на двете си отрочета и дали за разходите около тях се грижи единствено Ани.

Последната работа, която някогашният успешен продуцент бе подхванал, бе на момче за всичко в продукцията „Игри на волята“. В новия сезон, който се снимаше това лято на морето обаче, не е бил сред екипа на терен, пише Ретро.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.